Настільна версія
мова | язык

Букмекери приймають ставки на "Оскара"

24 Лютого, 14:45

Поділитися:

Букмекерські контори активно приймають ставки на присудження головних нагород року в світі кіно - золотих статуеток "Оскар", лауреати яких будуть оголошені в неділю.

За оцінкою комерційних експертів, боротьба за титул найкращого фільму року розгорнеться між двома драмами - історичної "Король каже!" Тома Хупера і сучасною "Соціальна мережа" Девіда Фінчера. Загальний розклад поки виглядає як п'ятдесят на п'ятдесят.

Одне з найавторитетніших онлайнових букмекерських агентств Bet365 рекомендує ставити на короля-заїку, пророкуючи йому тріумф. Історична драма, присвячена труднощам англійського короля Георга VI, фігурує в 12 номінаціях кіноакадемії. Її прихильники стверджують в піку "Соціальної мережі", що отримати "Оскара" може стрічка зы справжніми пристрастями і справжніми героями. Очікується, що за кожні поставлені на неї чотири долари можна зняти шість.

Саме агентство позиціонує себе як "найбільш конкурентне у світі за прогнозами".

Хто буде кращим режисером року - Фінчер або Хупер - також залишається поки під питанням. Ті, хто впевнені у перемозі "Короля", вважають, що творець "Соціальної мережі" може отримати статуетку як втішний приз. Хоча академіки досить рідко поділяють нагороди за найкращий фільм і найкращу режисуру.

У тому, що найкращим актором року стане Колін Ферт за виконання "королівської" ролі, не сумнівається, здається, вже ніхто. Тому й виграш буде майже нульовим - Unibet обіцяє не більше п'яти центів на кожен долар. Як, втім, і за дуже передбачувану перемогу підкорила світ анімації "Історія іграшок-3" Лі Анкріч.

Букмекерське агентство William Hill навіть оголосило, що не приймає ставок на Ферта. Парі можна укладати виключно на час його переможної промови із золотою статуеткою в руках. Глядачам "Золотого глобуса" його виступ здався трохи затягнутим.

У актрис інтрига виглядає складніше. Красуні Наталі Портман, символічно втілила в трилері Даррена Аронофскі ролі і чорного, і білого лебедя, наступає на п'яти Аннет Бенінг з комедії Лізи Холоденко "Дітки в порядку". Шанси Портман оцінюються приблизно в 70 проти 30.
Помилковий заголовок — <ervtrthb ghbqvf.nm cnfdrb yf @Jcrfhf@

24 Лютого, 14:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон