Настільна версія
мова | язык

Журнал GQ визнав U2 групою року

8 Вересня, 13:27

Поділитися:

Музиканти U2 стали лауреатами премії "Люди року" британського журналу GQ в номінації "Група року". Повний список лауреатів опубліковано на офіційному сайті видання.

У числі заслуг групи на сайті GQ згадуються виступ U2 на фестивалі "Гластонбері" в червні 2011 року, а також тур 360 Degree. Цей концертний тур був організований в підтримку платівки "No Line on the Horizon". Він стартував у Іспанії 30 червня 2009 року і завершився в Канаді 30 липня 2011. Тур став найприбутковішим в історії; доходи від нього перевищили відмітку в 736 000 000 доларів США.

У номінації "Музична людина" нагороди GQ удостоївся актор Хью Лорі. Він випустив дебютний альбом "Let Them Talk" на початку травня 2011 року. Диск дебютував на другому рядку британського хіт-параду.

Репер Tinie Tempah був визнаний кращим сольним виконавцем. На сьогоднішній день дискографія цього 22-річного виконавця включає всього один студійний альбом - що вийшов в 2010 році диск "Disc-Overy".

Письменником року був визнаний гітарист The Rolling Stones Кіт Річардс. Його мемуаринадійшли в продаж в жовтні 2010 року і стали бестселером - пише lenta.ru.

Крім того, група Duran Duran отримала почесну нагороду за внесок у розвиток музики (Lifetime Achievement).

Церемонія вручення нагород британського GQ відбулася в Лондоні у вівторок, 6 вересня 2011 року.
Помилковий заголовок — :ehyfk ПЙ dbpyfd Г2 uhegj. hjre

8 Вересня, 13:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон