Настільна версія
мова | язык

Лобода відривалася з мачо, а Басков став священиком

9 Вересня, 02:56

Поділитися:

У Ялті пройшов перший день міжнародного конкурсу Crimea Music Fest. На сцені виступали українські та зарубіжні зірки естради.

На відкритті ялтинського фестивалю Crimea Music Fest зірки намагались вразити публіку після довгого літнього мовчання. Однак запам’ятатися вдалося не всім.

Перший же номер концерту вразив глядачів - на одному майданчику під зоряним небом зустрілися дві справжні зірки сучасної естрадної сцени - Алла Пугачова і Софія Ротару.

Ведучі шоу - Максим Галкін і Марія Єфросиніна - знаходили для гостей вечора і вишукані компліменти, і добрі жарти. По-хорошому кепкували над несподіваними сценічними образами артистів ... Коли, наприклад, Микола Басков з'явився в ролі священика, а Наташа Корольова вразила всіх своєю спекотною Кармен.

У вражаючому образі постала співачка Євгенія Власова: чи то героїня фільму "5 елемент", чи просто марсіанська красуня, але виглядала вона дуже гармонійно та вишукано. Цього разу зуміла вразити елегантністю і Ірина Білик, яка відома своєю епатажністю та любов’ю до шику.

Не могли не запам’ятатися українки Тіна Кароль та Ані Лорак у коротких міні, з оголеними ногами та на високих шпильках. Потап та Настя вразили публіку перфомансом - Потап постав у ролі Алли Пугачової, при чому виглядав так гармонійно, що публіка не одразу зрозуміла, що на сцені не сама примадонна.

Приємним шоком став для публіки і вихід Світлани Лободи - з "Революцією", яка традиційно оточила себе звабливими мачо. Саме виконання - плюс винахідливий відеоряд і цікава хореографія - створили в усіх відношеннях революційний концертний номер.

Нота катарсису в цей же вечір - поява на сцені легенд світового шоу-бізнесу Деміса Руссоса і Глорії Гейнор. Вони не тільки виконали свої знамениті хіти, а й символічно увійшли до складу міжнародного журі.

У фіналі шоу і суперзірки, і конкурсанти постали на одній сцені як єдина творча команда.

Фестиваль триватиме до 10 вересня. Україну у музичому конкурсі представляє Злата Огневич.
Помилковий заголовок — Kj,jlf dslhbdfkfcz p vfxj? f <fcrjd cnfd cdzotybrjv

9 Вересня, 02:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День міст-побратимів

Міжнародний день джазу

Сьогодні іменини святкують:

Адріан, Ананій, Зосим, Семен, Олександр