Настільна версія
мова | язык

Воплі Відоплясова заспівали по-білоруськи

9 Вересня, 02:59

Поділитися:

Український рок-гурт Воплі Відоплясова записав Країну мрій, одну з головних пісень у своїй 25-річній історії, білоруською мовою.

Таким чином, українські рокери приєдналися до проекту Будзьма! Тузін. Перазагрузка-2, покликаному підтримати білоруську культуру.

"Я особисто і весь наш колектив щиро любимо Білорусь і дуже цінуємо те, що білоруси залишаються такими тонкими й душевними, незважаючи на тимчасові труднощі", - зазначив фронтмен ВВ Олег Скрипка.

Кілька років тому Скрипка став активно імпортувати білоруські гурти на етно-фестиваль Країна мрій в Україні. А нещодавно музикант зізнався, що він на чверть - білорус, виступив у Білорусі з ексклюзивним діджей-сетом, а тепер і сам заспівав по-білоруськи.

Будзьма! Тузін. Перазагрузка-2 - музичний альбом, на якому білоруські та зарубіжні артисти записують свої пісні білоруською мовою. Трек-ліст складається з 12 пісень. До альбому увійшли композиції артистів із Бельгії, Швеції, Німеччини, Росії, Норвегії, України та інших країн. Кожен з артистів сам вибирав, який зі своїх хітів виконає білоруською.

Першою свою білоруську пісню представила група Воплі Відоплясова. Незабаром очікується прем'єра білоруської версії пісні колективу Мумій Троль.
Помилковий заголовок — Djgks Dsljgkzcjdf pfcgsdfkb gj-,skjhecmrb

9 Вересня, 02:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій