Настільна версія
мова | язык

Кіркорова, Лорак і Джамалу вирізали. Могилевська на черзі?

10 Вересня, 14:51

Поділитися:

Виступи виконавців Джамали, Філіпа Кіркорова та Ані Лорак на Crimea Music Fest вирізали з телетрансляції кримського музичного фестивалю. Та сама доля може спіткати й Наталю Могилевську.

Як повідомляє "Дуся", зникнення з телетрансляції дуету Кіркорова з Лорак нікого не здивувало. Адже скандал з матюками, що його зчинив Філіп Бедросович на репетиції, не на жарт розлютив господиню свята Аллу Пугачову.

А ось зникнення з ефіру кримсько-татрської співачки Джамали пояснити досить важко. Вона, начебто, ні з ким не лаялася. Більше того, Алла Борисівна сама її запросила.

Проте прес-служба телеканалу Хорошковського, що транслює кримський конкурс, інцидент із Джамалою ніяк не коментує.

До слова, Наталю Могилевську теж спіткала лиха доля у Ялті. Крім того, що вона пошкодила ногу, ще й ледь не зірвався її виступ.

Могилевська відкривала один з концертних днів фестивалю і, за задумом постановників, мала вийти на сцену для виконання нової пісні про Ялту. На другому заспіві до неї мали б приєднатися молоді виконавці Дантес і Олійник та дівчата з групи "Real O".

Але, коли Наталя вийшла на сцену, залунала фонограма її сольної пісні.

Втім, Могилевська не розгубилася і майже цілий заспів виконала. Проте звукорежисери все ж второпали помилку і увімкнули потрібну "минусівку".

Враховуючи, що трансляція концерту іде із двогодинною затримкою, перший дубль виступу Могилевської, ймовірно, вирізали, припускає "Дуся".
Помилковий заголовок — Rshrjhjdf? Kjhfr s L;fvfke dbhspfkb/ Vjubktdcmrf yf xthps&

10 Вересня, 14:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон