Настільна версія
мова | язык

Глорія Гейнор приїхала до Ялти відзначити свій день народження

10 Вересня, 15:00

Поділитися:

Виконавиця пісні "I Will Survive", яку визнано однією з найкращих у поп-музиці ХХ-го століття, прилетіла до Криму.

Американська зірка диско та джазу Глорія Гейнор гостює у Криму і відзначила там свій 62 день народження. Щоправда, без гучних святкувань.

Поп-діву минулого століття вже поздоровили люди з організації, які запросили її до Ялти. "Мені подарували красиві квіти і побажали чудового здоров’я і щастя" - розповіла журналістам ТСН співачка.

Гучної вечірки, щоб відсвяткувати День народження, не влаштовувала. Співачка розповіла, що вона вже втомилася від довгої дороги. Це не дивно, адже до Криму з Америки вона добиралася кількома літаками, перейшла кілька кордонів. І ще сталась прикра неприємність, співачка загубила свій паспорт. Через це у Празі довелося провести цілу добу.

"Поки шукали, ми не виходили з готелю в дюті-фрі. На щастя, його хтось знайшов біля трапу і повернув до адміністрації аеропорту", - розповила зірка.

У Ялті на неї майже ніхто уваги не звертає, лише поодинокі шанувальники. З пострадянських зірок до Глорії ніхто не навідувався. Та все ж вона вже встигла познайомитися з Аллою Пугачовою та Софією Ротару. Про них вона дізналася тільки тут, у Криму. У себе в Америці цих призвіщ Глорія Гейнор ніколи не чула.
Помилковий заголовок — Ukjhsz Utqyjh ghbї[fkf lj Zknb dslpyfxbnb cdsq ltym yfhjl;tyyz

10 Вересня, 15:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра