Настільна версія
мова | язык

Спокуслива Олівія Уайлд перетворилася на пай-дівчинку

14 Вересня, 14:45

Поділитися:

Зірка "Доктора Хауса" і "Трон" Олівія Уайльд продовжує завойовувати серця залицяльників. Цього разу вона знялася для жовтневого номеру журналу Allure.

Олівія Уайлд (Олівія Джейн Кокберн), почавши свою артистичну кар'єру, вибрала своїм псевдонімом прізвище улюбленого англійця Оскара Уайльда. Батьки актриси - відомі журналісти, як і її родичі з обох боків. Зростала вона в інтелектуальному середовищі і через батьків знайома з багатьма відомими людьми.

"Я завжди хотіла бути актрисою, скільки себе пам'ятаю, років з чотирьох. Знаєш, як це буває, коли хтось з дорослих, спостерігаючи ігри рухливої, енергійної дитини говорить: "Ти станеш артисткою". Вони тим самим вселяли в свідомість дитини цю ідею. Напевно, і зі мною так було. Дізнавшись, що актори заробляють на життя грою і що є така професія - актор, я була вражена цим відкриттям", - ділиться спогадами Олівія.

Зі своєю популярністю зірка справляється просто: "Здається, сміх - кращий захист в ситуації, коли ти абсолютно приголомшений увагою, яка звалилася на тебе", - пише www.newsme.com.ua

Помилковий заголовок — Cgjreckbdf Jksdsz Efqkl gthtndjhbkfcz yf gfq-lsdxbyre

14 Вересня, 14:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора