Настільна версія
мова | язык

Могилевська: Після травми я змушена носити максі

14 Вересня, 23:26

Поділитися:

Наталія Могилевська на «Крим М'юзік Фесті» трохи засмутила прихильників своїх гарних ніг, виступаючи через травму ноги виключно в максі сукнях. Більше того, одне з них вона одягла двічі, оскільки не встигала пошити нове.

Як писалося раніше, напередодні третього дня фестивалю Наталія отримала сильне розсічення коліна і удари, пірнаючи з пірсу після ранкової пробіжки. Співачку негайно доставили в найближчу лікарню, де їй наклали шви.

Не дивлячись на заборони лікарів, Наталя не відмовилася від виступу. Але на деякі обмеження все ж таки довелося піти - на репетиції Наталя розчаровано відмовилася від спуску з 20 метрової висоти і від номера до пісні «Дуйте вітри», до якого готувалася останній місяць. Вона одягла нашвидку споруджене максі плаття і сумно заспівала про нерозділене кохання. Поки вся країна ворожила, чи з'явиться Наталя на вечірньому концерті, Народна артистка Україна пішла на репетицію, стрибаючи на одній нозі по сходах, щоб дістатися до сцени.

- Найбільше я була вражена щирою самовідданістю ялтинських лікарів і їх єдиною великою лікарнею, у якій, до речі, волею долі побувала 10 років тому з тієї ж причини і в тому ж травматологічному відділенні. За зовсім скромну зарплату натхнені дійсним бажанням допомагати людям, вони забезпечують життєздатність міста, щиро і віддано ставлячись до професії. Ось про кого варто писати статті, а не ворушити в наявності або відсутності білизни у зірок. Ці дивовижні люди та їхні долі гідні книги, - пізніше прокоментувала Наталія Могилевська.
Помилковий заголовок — Vjubktdcmrf^ Gsckz nhfdvb z pveityf yjcbnb vfrcs

14 Вересня, 23:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір