Настільна версія
мова | язык

Злата Огневич відклала особисте життя на потім і думає, куди витратити 50 тисяч

15 Вересня, 01:49

Поділитися:

Українська співачка розповіла про свої плани після конкурсу Crimea Music Fest.

Володарка першого місця (гран-прі отримала чилійка) на Crimea Music Fest Злата Огневич збирається витратити виграні 50 тис. дол. на музику і зовсім не думає про особисте життя.

"Мене всі питають про ці гроші, але я про них поки не думаю. Швидше за все, витрачу на музику. Для мене важливіше те, що я отримала на сцені: коли глядачі аплодували стоячи, то навіть змусили мене розплакатися", - розповіла співачка газеті Сегодня.

Злата родом із Судака і виступати на рідній землі для неї було дуже відповідально.

"Для мене це було дуже відповідально, адже на мене тут дуже сподівалися. Але кримська земля дуже допомагає. Хоча я народилася в Мурманську, але 15 років жила в Судаку. Тут формувався мій характер, мій музичний смак. Тут живуть мої батьки", - зізналась переможниця.

Щоправда, кримчанка зізналась, що не підтримує зв’язки з однокласниками і друзями з Криму.

"Не спілкуюся. Напевно, вони думають, що я змінилася, коли стала знаменитою. Але я - все така ж дівчинка з Судака. Все так само хвилююся перед виступами, як колись у музичній школі. Я завжди горіла музикою... Але в мене залишилися подружки з танцювального гуртка в ТОК "Судак". З ними я спілкуюся. Вони вже повиходили заміж, народили діток", - ділиться з виданням співачка.

Про своє особисте життя Злата поки що не думає.

"Подружки кажуть мені: "Ти одна незаміжня. Твоя черга". А я відповідаю: "У мене поки на першому місці музика". Сцена - це мій дім. Якщо я буду щаслива на сцені, то в любові з часом все теж складеться. Але поки я відкладаю особисте життя на потім", - наголошує вона.
Помилковий заголовок — Pkfnf Juytdbx dslrkfkf jcj,bcnt ;bnnz yf gjnsv s levf'? relb dbnhfnbnb 50 nbczx

15 Вересня, 01:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора