Настільна версія
мова | язык

Актори Джастін Тімберлейк та Аманда Сейфрід подалися у політику

15 Вересня, 01:54

Поділитися:

Аманда і Джастін зобразили ідеальну політичну пару - молодого главу держави і першу леді.

Актори Джастін Тімберлейк та Аманда Сейфрід, які зіграли головні ролі у фільмі "Час", стали героями нового номера журналу W. У фотосесії Аманда і Джастін зображують ідеальну політичну пару - такі собі молодий глава держави і перша леді.

Трейлер, сюжет і перші кадри зі зйомок цього фільму актори представили на фестивалі Comic-Con в Сан-Дієго, а потім повернулися в Лос-Анджелес, щоб продовжити роботу над фільмом.

Аманду, основне амплуа якої - романтично налаштовані й наївні молоді дівчата, на цей раз ми побачимо в протилежному, агресивному образі: червоно-рудій перуці і сексапільному боді.

Для Джастіна зйомки в цьому фільмі дуже важливі: після успішної ролі другого плану в "Соціальній мережі" та літніх комедій "Погана учителька" і "Секс по дружбі" це перша головна роль 30-річного Джастіна в кіно екшн-жанру.

У "Часі" всі люди виглядають молодими, так що Олівія Уайльд буде грати мати Джастіна, а Вінсент Картхайзер з "Божевільних" - багатого батька Аманди. Фільм вийде на екрани в жовтні цього року.

Трилер Ендрю Ніккола "Час" - про майбутнє, в якому ген старіння переможений, а життя стало другою валютою і платою за розкіш і задоволення своїх потреб.
Помилковий заголовок — Frnjhb L;fcnsy Nsv,thktqr nf Fvfylf Ctqahsl gjlfkbcz e gjksnbre

15 Вересня, 01:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків