Настільна версія
мова | язык

Кліп Каньє Веста видалили з YouTube через скарги епілептиків

25 Лютого, 12:05

Поділитися:

З відеосервісу YouTube зник кліп на композицію Каньє Веста "All Of The Lights". Ролик був видалений після того, як на особливості відеоряду поскаржилися представники благодійної організації Epilepsy Action, що об'єднує близько 456 тисяч британських епілептиків.

Представники організації заявили, що при аналізі кліпу з'ясувалося, що частота показаних в ньому світлових спалахів і різнобарвного мигання може викликати напад у людей, страждаючих світлочутливою епілепсією. За словами співробітників Epilepsy Action, вони зв'язалася з представниками YouTube, після чого кліп "All Of The Lights" був вилучений з відеосервісу.

Прем'єра відео "All Of The Lights" відбулася на YouTube кілька днів тому. За два дні кліп зібрав більше п'яти мільйонів переглядів.

Ролик не був допущений до ефіру на британському телебаченні - відповідне рішення ухвалив телекомунікаційний регулятор Ofcom. Розміщення в Мережі кліпів ця організація не контролює. Також не існує мережевих норм, що регулюють частоту і кількість світлових спалахів, що з'являються в тих чи інших відеороликах.

Поки ні сам Каньє Вест, ні керівництво YouTube не прокоментували ситуацію зі зникненням кліпу "All Of The Lights" з популярного відеосервісу. На даний момент відео можна подивитися на кількох інших сайтах, зокрема на KVideo.
Помилковий заголовок — Rksg Rfym' Dtcnf dblfkbkb p НщгЕгиу xthtp crfhub tgsktgnbrsd

25 Лютого, 12:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора