Настільна версія
мова | язык

Сара Джесіка Паркер вважає росіянок гламурними

15 Вересня, 13:54

Поділитися:

Актриса поділилася з журналістами думками про те, як їй близька нова роль і наскільки їй набридла Кері Бредшоу.

Актриса не любить, коли її порівнюють з героїнею "Сексу у великому місті": " я і Кері - аб-со-лют-но різні. Я в порівнянні з нею зовсім погануля. І не дивіться так недовірливо. Бачите цей макіяж? Думаєте, я сама здатна такий собі зробити? Я в кращому разі підведу очі. Волосся вкладати зовсім не вмію, від фену потію. З манікюром ще складніше - його я роблю зі спритністю м'ясника... Я ж і по Москві гуляла взагалі ненафарбована, в простій футболці і джинсах. І я не соромлюся так ходити велику частину часу", - зізналася зірка. "Я нічим не схожа на Кері Бредшоу... Візьмемо комедію «Я не знаю, як вона робить це», там я граю ділову жінку. У неї чоловік і діти, вона вимушена розриватися між роботою і додівкою. І ця героїня схожа на мене більше всіх, кого я будь-коли зіграла", - зізналася актриса.

Сару Джесіку Паркер дратує і кліше "ікона стилю" в застосуванні до неї. Сама актриса вважає іконами стилю Бейонсі і Леді Гагу, запевняючи, що так її називають лише в Росії, - розповідає www.stars.glavred.info

Про російських жінок Сара Джесіка висловилася в не дуже втішно: " У вас тут в Москві дуже пафосно - всі ці сукні, каблуки, макіяжі... Хоча і в Нью-Йорку так само: приходиш в «Метрополітен Опера», озираєшся і відразу розумієш - ага, сьогодні в театрі росіяни. Їх вичисляєш в натовпі вмить.Отже шик і гламур - це не про мене, а про вас... Лише не думайте, що я проти! Дивно, що жінки прагнуть завжди виглядати бездоганно. Просто сама я не така", - говорить актриса.
Помилковий заголовок — Cfhf L;tcsrf Gfhrth ddf;f' hjcszyjr ukfvehybvb

15 Вересня, 13:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон