Настільна версія
мова | язык

Британська зірка Кейт Уінслет з'явилася в образі Елізабет Тейлор

16 Вересня, 10:22

Поділитися:

Актриса Кейт Уінслет стала героїнею осіннього номера журналу V. Актрису знімав культовий фотограф Маріо Тестіно, який нещодавно отримав приз як "натхнення року".

Натхненням Тестіно виступила Елізабет Тейлор (їй присвячений весь випуск): сет був присвячений її знаменитим фотографіям і прикрасам. Зокрема, знаменита перлинна прикраса La Peregrina, яку Річард Бартон подарував Тейлор на 37-й день народження, - розповідає www.newsme.com.ua

У інтерв'ю журналу актриса також розповіла, що з дитинства була впевнена, що стане актрисою. "Я була дуже самодостатнім і самостійним дитям. Вже в 9-10 років я знала, що стану актрисою. Моїх батьків ця резолюція, мабуть, бентежила", - поділилася знаменитість.

Актриса зізналася, що не любить зніматися в постільних сценах: "Я ненавиджу їх! Я просто беру себе в руки, йду і говорю: "О.к., давай зробимо це ". Нічого ж не зміниться, якщо почати хвилюватися з цього приводу або відкладати сцену. Згодна, це все досить дивно... Можна, наприклад, заплутатися в простирадлах, і тоді ти просто повертаєшся і запитуєш: "Якого біса ми тут робимо?".

Помилковий заголовок — <hbnfycmrf pshrf Rtqn Esycktn pэzdbkfcz d j,hfps Tkspf,tn Ntqkjh

16 Вересня, 10:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон