Настільна версія
мова | язык

Техніка добровільного домінуючого сексу

16 Вересня, 11:00

Поділитися:

Домінування в сексі залучає багато людей. Це залишилося ще з первісних часів, розглядаючи жінку лише як здобич. Зараз набув поширення добровільний домінуючий секс.

Прикладом може послужити техніка софтверу-бандажу. Для багатьох софтвер-бандаж стане прекрасною можливістю безпечно урізноманітити інтимне життя.

Для софтвер-бандажу вам буде потрібно: маска на очі і мотузки. При першій позиції необхідно зафіксувати розкинуті в сторони руки і ноги. Це дозволить активному партнерові проникнути у всі інтимні місця. Активним партером зазвичай є чоловік. Але може бути і навпаки. Активний партнер може пестити соски, лоскотати, стимулювати клітор, застосовувати вібратор і займатися будь-яким з видів сексу. Це подарує гострі відчуття обом.

Другою позицією буде фіксація рук і ніг в зігнутому положенні. Це дозволить жінці збільшити шлях до оргазму і отримати гостріші сексуальні відчуття.

Третя позиція – прив'язка до стільця. Така позиція використовується переважно при груповому сексі. Одягнену дівчину прив'язують, одягають маску, і повільно роздягають. Вона не знає, скільки у неї буде сексуальних партнерів, і яким сексом займатиметься, вона ні на що не може впливати. На такий секс зважитися можуть не всі, - розповідає www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Nt[ysrf lj,hjdskmyjuj ljvsye.xjuj ctrce

16 Вересня, 11:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис