Настільна версія
мова | язык

Цивільний чоловік піднімав на Настю Приходько руку

19 Вересня, 11:17

Поділитися:

Екс-учасниця "Євробачення", українська співачка Анастасія Приходько вже третій місяць не живе зі своїм цивільним чоловіком, грузином Нуріком Кухілавою. Вона намагалася не афішувати те, що її шлюб зруйнований.

Тепер артистка розкрила приголомшливу правду про своє сімейне життя: Нурік не захотів пожертвувати своєю свободою заради шлюбу і навіть підняв на неї руку.

"Я вже знаю, що наше весілля ніколи не відбудеться. Його сім'я цього домоглася. Деякі його родичі одразу хотіли, щоб ми розійшлися, і завжди ставилися до мене упереджено: не було у них ані розуміння, ані поваги до мене. Про Нуріка я не можу нічого поганого сказати. Але саме через його рідню я не можу залишитися з ним, адже тоді вони будуть в моєму житті", - відверто розповіла 24-річна Настя Приходько в інтерв'ю журналу Viva!

За грузинською традицією, наречену під вінець повинен вести батько. Однак Настя зі своїм татом не підтримує стосунків. Батьки Анастасії Приходько розійшлися, коли їй було 4 роки.

Під вінець Настю міг би вести батько Нуріка. Але співачка зізналася, що він злодій в законі і не має права приїжджати в Україну. У травні 2009 року він був депортований з країни. А без присутності на весіллі батька святкування не може відбутися.

"Я просила Нуріка: "Давай хоч фіктивно зіграємо наше весілля, без присутності батька. Я одягну білу сукню, порадую прихильників. Адже люди стежать за моєю творчістю, за моїм життям, вони цього чекають!", - поділилася співачка.

Однак Нурік сказав Насті, що ніколи проти батька не піде. У Нуріка є чудова рідня - бабусі, дядьки. Але вони співачку відразу ж попередили, що вона ще не знайома з його мачухою та сестрою.

"Приїхали його родичі. Я почала думати, як же їм догодити. Запросила їх у ресторан, накрила стіл. І що в підсумку вийшло? Рано вранці, не попрощавшись зі мною, вони поїхали. Виявилося, що дочка мачухи оббрехала мене на її ж прохання. Звичайно ж, Нурік прислухається до неї", - каже Настя Приходько.

З Нуріком вони познайомилися після її концерту в Одесі, провели разом вечір, потім були побачення на рівні гулянь. Незабаром Настя завагітніла. Нурік допоміг їй зібрати речі, і вони переїхали в будинок його родичів у Ворзелі, передмісті Києва, і почали жити разом.

А після народження дочки Нани пара оселилася в трикімнатній квартирі його сім'ї.

"Якось я захотіла провести цифрове телебачення в цю квартиру. Треба було лише просвердлити дірку в стіні. Мені зробили зауваження і сказали, що це їхня квартира і дозвіл я повинна питати у них. Хоча ця квартира належить батькові Нуріка. У результаті навіть на такий дріб'язок дозволу я не отримала", - згадує зірка.

Одного разу співачці по телефону повідомили, що бачили її чоловіка з колишньою дівчиною в клубі. Другий дзвінок - і вона дізналася, що Нурік з друзями розважався в стриптиз-барі.

"Звичайно, я зажадала пояснень. На що він мені відповів: "Чого ти нервуєш?". Крім того, він заявив: "Я волелюбна людина". Якось я приїхала додому після свого концерту, Нуріка немає вдома - він любить на два дні до Одеси їхати, там взагалі Клондайк його колишніх, - сіла і думаю. Я перетворююся на робота: перу, мию посуд, прибираю, міняю постіль два рази на тиждень, витираю пил. І все це роблю сама. І коли виходжу на сцену, мені соромно, бо я думаю, що про таке моє життя знає весь світ. Повіриш, я жодного разу не сходила з ним удвох в ресторан! Ми як пара з ним ніде не гуляли, нікуди не ходили. А якщо і бували десь разом, то завжди з його друзями в компанії навіть не їхніх дружин, а з ляльками-моделями", - нарікає артистка.

У підсумку, співачка остаточно пішла від чоловіка з крихітної дочкою Наною на руках. Тепер Настя живе зі своєю мамою.

"А після того, як я одного разу в дві години ночі зателефонувала і сказала, що Нурік на мене руку підняв, мама взагалі його бачити не бажає", - поділилася зірка.
Помилковий заголовок — Wbdskmybq xjkjdsr gslysvfd yf Yfcn. Ghb[jlmrj here

19 Вересня, 11:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день Європи

Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Євсій, Зинон, Кирило, Максим