Настільна версія
мова | язык

Брітні у Києві замовила свічки і сортування сміття, а от їжу везе з собою

19 Вересня, 11:24

Поділитися:

Брітні Спірс прилетить до Києва за два дні до концерту - 25 вересня з 22 фурами декорацій, інструментів і костюмів, пише "Сегодня".

Вартість шоу Брітні Femme Fatale - $ 50 млн. Аби його влаштувати, вона везе з собою на особистому літаку команду з 144 осіб.

Крім того, у Брітні 22 фури DAF фіолетового кольору, брендовані написом Femme Fatale. В машинах: декорації (деякі висоту 18,5 метра), костюми (більше двох десятків нарядів: від кімоно до шипованих шортиків), музичні інструменти, мотоцикл.

Зупиниться знаменитість в п'ятизірковому готелі "Опера". Причому місце проживання Брітні вибирала собі сама - по інтернету.

"Для нашої віп-гості у нас орендований цілий поверх (для прикладу, двокімнатний люкс в "Опері" коштує близько 10 000 грн.). У номері Брітні спеціально до її приїзду обладнають шикарну SPA-кімнату"- розповів адміністратор готелю.

А ось вся команда співачки оселиться в іншому готелі - Hyatt. По Києву співачка і її найближчі помічники будуть пересуватися на трьох чорних джипах Cadillac Escalade з мигалками. А охороняти Спірс будуть півсотні українських охоронців плюс наряд міліції.

Райдер Брітні відрізняється любов'ю до білого. Вона замовила білі високі свічки, якими попросила оформити її номер і гримерку.

"Білий колір - це взагалі її улюблений, тому Брітні зажадала, щоб її номер і, мало того, - весь обслуговуючий персонал, теж був у білому, - розповіли організатори її шоу.

Також у райдері прописано, що всі продукти і навіть питну воду Спірс привезе з собою". Зі слів особистого охоронця Спірс, стало відомо, що зірка обожнює омлети, так само як і вся її команда. Віддає перевагу італійській кухні, суші і не любить експериментів в їжі. А ось алкоголь в райдері не значиться.

Крім того, співачка запросила 200 "великих чистих рушників" в день. І окремим пунктом обумовила, яким чином повинен сортуватися сміття. На всі сміттєві контейнери Спірс вимагає клеїти відповідні ярлики російською та англійською мовами плюс регулярно очищати їх.

Нагадаємо, що у рамках європейського турне Брітні навідається до Києва. Подейкують, що спеціально для нової частини туру будуть додані деякі пісні, які американські глядачі не чули.
Помилковий заголовок — <hsnys e Rb'ds pfvjdbkf cdsxrb s cjhnedfyyz cvsnnz? f jn ї;e dtpt p cj,j.

19 Вересня, 11:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій