Настільна версія
мова | язык

Чому він засинає відразу після сексу

20 Вересня, 20:42

Поділитися:

1. Найбільш очевидна причина: секс – це свого роду колискова, тому що займаються ним найчастіше вночі в ліжку. Подібна обстановка асоціюється зі сном. Та й, крім того, секс стомлює чоловіків набагато більше, ніж жінок, хоча це відбувається й не завжди. Це природно, що після сексу чоловік почуває себе сонним.

2. На базі позитронно-емісійної томографії вчені висунули гіпотезу про те, що для того, щоб досягнути оргазму, необхідно позбутися всіх тривог і страхів. А для цього необхідно повністю розслабитися, після чого, властиво, і виникає бажання поспати.

3. І нарешті, третя причина – це особливості біохімічної будови організму чоловіка. Дослідження й експерименти показали, що під час оргазму рівень більшості гормонів (пролактину, окситоцину, норадреналіну, сеоротоніну й вазопресину) в організмі чоловіка підвищується. Рівень пролактину сильно збільшується під час сну, а тому під час штучного підняття рівня пролактину ( під час сексу) організм починає знемагати сон.

Збільшення рівня гормону окситоцину й вазопресину також пов'язане зі сном. Їх викид пов'язується зі збільшенням рівня мелатоніну – основного гормону, який відповідає за вбудований біологічний годинник людського організму.

Крім того, оскільки окситоцин сприяє зменшенню стресу, це також приводить до повного розслаблення й появі сонливості.

Але жінкам слід знати, що подібна особливість чоловічого організму – далеко не гірше, що з ним відбувається. Згідно з опитуванням, яке було нещодавно проведений групою англійських вчених, більш 50% чоловіків хоча б один раз засинали під час сексу. Таким чином, варто порадити жінкам не корити чоловіків за подібний недолік.

Зрештою, якщо тобі дуже хочеться полежати й поговорити, зробити це можна й до статевого акту, а після оргазму дозволити партнеру розслабитися й заснути, - радить www.sex-news.ru


Помилковий заголовок — Xjve dsy pfcbyf' dslhfpe gsckz ctrce

20 Вересня, 20:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон