Настільна версія
мова | язык

"Розборки" через ТАТУ

25 Лютого, 16:15

Поділитися:

Поки Юля Волкова і Олена Катіна мирно чекають своїх гонорарів у розмірі 300 тис. доларів за використання пісень та бренду групи у фільмі «Ти і я», між інвесторами та продюсерами кінострічки розгортається справжня бійня, - повідомляє lifeshowbiz.ru

Один з інвесторів фільму - Ігор Десятников подав до суду на продюсера Сергія Конова, який заборгував йому чималу суму. Основний спонсор і, фактично, власник творіння, вимагає від Конова відповіді на найголовніше запитання: «Де гроші?».

- Крім вкладених у фільм 17,6 млн. доларів, Конов попросив дати йому безвідсотковий кредит на виробництво фільму, - розповідає Ігор Десятников. - Отриману суму, а це близько 600 тисяч доларів, він обіцяв повернути відразу після закінчення зйомок. З тих пір минуло практично два роки  і я не бачу ні грошей, ні звітності з приводу того, куди була витрачена ця сума. Судячи по рейтингу картини, чекати Ігорю, а також Юлі з Оленою, доведеться ще дуже довго.
Поки ж дівчата спокійно ставляться до провальних результатів фільму: за два тижні картина зібрала всього лише 775 087 доларів. Таку незначну суму прокатники планували отримати лише за перший вікенд. Можливість продати «Ти і Я» на один з російських каналів - це, мабуть, остання спроба продюсерів хоч якось відбити свої гроші.

Схоже, що фільмом залишилися незадоволені всі: глядачі, прототипи героїнь, інвестори.

Сам боржник Конов поки цю ситуацію ніяк не коментує.
Помилковий заголовок — @Hjp,jhrb@ xthtp NFNE

25 Лютого, 16:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин