Настільна версія
мова | язык

Руслана зізналась, що залицялась до чоловіка

21 Вересня, 01:18

Поділитися:

Яскравий приклад щасливої зіркової сім'ї - пара Руслани Лижичко і її чоловіка та продюсера Олександра Ксенофонтова. Пара розповіла журналістам ТСН свій рецепт кохання.

"Не він перший почав до мене залицятися, я до нього, я його провокувала. Інтуїтивно я відчула, що мені просто хапати треба цього хлопа і тримати біля себе і тримати", - розповідає співачка.

Разом вони вже 17 років. Олександр став успішним продюсером та аранжувальником пісень своєї дружини, Руслана - співачкою зі світовим ім'ям.

Співачка впевнена, що їх об'єднує і тримає разом музика. "Якби не музика, ми б розсталися через рік",- впевнена жінка.

Пара згадує, що були у їхньому житті і нелегкі часи – після перемоги співачки на Євробаченні. Цей час вони називають роком випробувань - випробувань славою та грішми. Пара витримала навіть похід Руслани у політику, в якості радника прем'єра, а згодом і народного депутата.

Про дітей вони почали замислюватися лише кілька років тому. Руслана зізнається, що раніше вона була не готова. Але багато говорити про це не хоче. Боїться наврочити.

"Як це пояснити, дівчинка дуже пізно визріває – психологічно і фізіологічно. Я зараз відчуваю себе, як дівчата у 20 з чимось років. Тільки в останні роки я почала задумуватися над тим, що я хочу мати, і не одну (дитину - ред.). Чим більше, тим краще" - зізнається Руслана.

Руслана і Сашко впевнені: запорука їхнього щасливого сімейного життя - це вміння пробачати. Не рахуючи звісно, спільної справи та доброї вечері.
Помилковий заголовок — Heckfyf pspyfkfcm? oj pfkbwzkfcm lj xjkjdsrf

21 Вересня, 01:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон