Настільна версія
мова | язык

Гурт NikitA здивував німців українською еротикою

22 Вересня, 05:15

Поділитися:

Після виступу на польському фестивалі дівчата з гурту NikitA Даша Астаф’єва і Анастасія відправилися до Берліна для того, щоб виступити на одній з найпрестижніших вечірок у рамках фестивалю "POPKOMM", пише Сегодня.

У Берліні Даші та Анастасії довелося не тільки працювати, у вільні від інтерв'ю і репетицій години дівчата відвідали знаменитий німецький музей еротики, де зібрано 5 тисяч еротичних експонатів.

Начувшись про провокаційний імідж NikitA, співробітники музею пустили співачок в музей безкоштовно! Вийшли Даша і Анастасія з музею не з порожніми руками, а накупивши подарунків своїм друзям.

Шанувальники оточували співачок на червоній килимовій доріжці і просили їх поцілуватися. А після того, як Даша і Анастасія все-таки зробили це в кінці свого виступу, зал вибухнув оплесками.

Популярний європейський таблоїд "Bild" з тиражем більше 11 млн. брав інтерв'ю у дівчат 5 разів, після чого заявив, що це новий прорив на німецькому ринку.

Зараз група готується до зйомок кліпу на нову пісню, а 1 жовтня NikitA стане спеціальним гостем на престижній російській музичнійпремії телеканалу Ru.TV.
Помилковий заголовок — Uehn ТшлшеФ plbdedfd ysvwsd erhfїycmrj. thjnbrj.

22 Вересня, 05:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір