Настільна версія
мова | язык

Прагнеш схуднути? Вибирай правильно друзів

22 Вересня, 10:36

Поділитися:

Схуднення давно стало першочерговим завданням тих, хто прагне не тільки поліпшити обриси фігури, але й прагне покращити своє здоров'я. В основній масі ті, що худнуть прагнуть позбутися зайвої ваги швидко й з мінімальними зусиллями, керуючись правилом «менше їсти й більше рухатися».

Однак результати часто виявляються невтішними. Обмеження в харчуванні й фізичне навантаження все частіше не сприяють зниженню ваги, як розповідають вчені. І всьому провиною зростаюче вживання лікарських препаратів від депресії, мігрені й гіпертонії. Неприємним побічним ефектом приймання цих ліків може виявитися зайва вага, з якою неможливо боротися тільки за допомогою дієт. Варто вважатися й з тим, що після 30 років метаболізм починає поступово вповільнюватися. В 35 років ви спалюєте на 100 калорій у день менше, ніж це було в 25 років, а в 45 років – на 200 калорій. Різкі обмеження в харчуванні можуть не допомогти: організм подумає, що наступають голодні часи й почне відкладати жирову тканину «на майбутнє».

На жаль, навіть фітнес може виявитися неспроможним у боротьбі з недосконалостями фігури.
Якщо ви відвідуєте той самий фітнес-клуб протягом декількох років і займаєтеся якимось певним видом спорту, не вітаючи різноманітність, ваш організм може адаптуватися до таких навантажень і ефективність занять знизиться. Для запуску процесу схуднення необхідно не зупинятися на досягнутому й постійно пробувати різні види фізичної активності.

Також американські вчені помітили цікавий факт: у тих чоловіків, чиї друзі мають зайву вагу, ризик потовстішати зростає приблизно у два рази. Причому при наявності в них повної дружини такого взаємозв'язку не спостерігається, - розповідає www.nastroenie.com.ua


Помилковий заголовок — Ghfuyti c[elyenb& Db,bhfq ghfdbkmyj lhepsd

22 Вересня, 10:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор