Настільна версія
мова | язык

Ані Лорак вирішить, хто поїде на Євробачення

25 Лютого, 19:03

Поділитися:

Співачка Ані Лорак увійшла до складу жюрі, яке разом з глядачами визначить, хто поїде на пісенний конкурс у Дюссельдорф від України, - повідомляє Сегодня

За путівку на Євробачення в суботу ввечері у прямому ефірі Першого Національного каналу буде боротися 21 виконавець. Голосування також відбудеться у прямому ефірі. 

45 відсотків голосів будуть прийняті і враховані від глядачів, стільки ж - від семи членів журі, ще 10 відсотків переможцеві додасть голосування на сайті національного відбору. 

До складу жюрі цього року організатори конкурсу намагалися запросити артистів, які вже захищали честь країни на Євробаченні. Зокрема, одним з членів журі стане Ані Лорак. Імена інших членів жюрі організатори конкурсу тримають в секреті. 

Вчора президент НТКУ Єгор Бенкендорф заявив, що не буде займатися пошуком грошей для того, щоб організувати поїздку українського конкурсанта на Євробачення. 

«Якщо людина збирається на конкурс, значить, вона знає, на що підписується і які витрати неї чекають. Людина може влізти в борги, продати квартиру, потрапити в рабство на сто років, але якщо вже збирається на «Євробачення», то потім смішно чути про те, що грошей, мовляв, не вистачає», - заявив Бенкендорф.
Помилковий заголовок — Fys Kjhfr dbhsibnm? [nj gjїlt yf "dhj,fxtyyz

25 Лютого, 19:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин