Настільна версія
мова | язык

Тімберлейк і Куніс: ніякої секс-переписки

22 Вересня, 10:52

Поділитися:

Міла Куніс і Джастін Тімберлейк теж виявилися втягнені в секс-скандал з приводу украденої з телефону особистої переписки.

Днями в пресі повідомили, що телефон Мілі нібито зламали й вкрали звідти її переписку з Джстіном Тімберлейком фрівольного характеру. Нібито пара обмінювалася непристойними світлинами - наприклад, Міла гола у ванній, Джастін з рожевими трусиками на голові, різні частини тіла Джастіна, включаючи найінтимніші, і все в такому дусі. Фото нібито були викладені в мережі, однак подивитися їх нікому так і не вдалося.

Представники пари висміяли всі чутки. "Містер Тімберлейк і міс Куніс ніколи не обмінювалися нічим подібним, - говориться в заяві. - Повідомлення, що між ними існувала переписка подібного характеру, абсолютна неправда. Прагнемо повідомити, що фото міс Куніс були взяті не з її телефону, а з електронної адреси, якою вона не користується вже три роки. Щодо інших світлин, дві сторони ніколи ними не обмінювалися".

Далі представники обіграли участь Джастіна в шоу "У суботу ввечері в прямому ефірі" і його сексі-пісеньку на тому виступі. "Містер Тімберлейк праг би чітко прояснити, що якщо в піснях він і пише про те, як ховає речі в коробочку, у житті в нього немає й не було звички робити фото своїх частин тіла й розсилати їх по телефону. Міс Куніс просила нас додати, що нехай вона й любить цю пісню містера Тімберлейка, у неї немає й не буде світлин чоловічих частин тіла", - пише www.newsme.com.ua

Помилковий заголовок — Nsv,thktqr s Reysc^ yszrjї ctrc-gthtgbcrb

22 Вересня, 10:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків