Настільна версія
мова | язык

«Амелі» - «соціально небезпечний» хіт від Павла Табакова

22 Вересня, 21:37

Поділитися:

На всіх радіостанціях України – найгарячіша пісенна прем’єра осені-2011! «Амелі» - новий хіт від переможця телепроекту „Шанс”, півфіналіста шоу „Україна має талант!-2” і національного відбору на „Євробачення-2011” Павла Табакова.

Музику до драйвової пісні «Амелі» написав сам Табаков. Автором слів виступила відома українська поетеса Мар’яна Савка. Запис було здійснено на столичній студії «FDR». Після презентації україномовної версії «Амелі» запланована ротація й англійського варіанту композиції.
«Ця пісня написана на основі реальних подій», – інтригує Павло. Й жартома називає «Амелі» «соціально небезпечним» хітом.

«Амелі» – пісня про жертв спілкуванні в Інтернеті, - розповідає співак. – У пісні йде мова про те, що багато людей як в чатах, так і в різних соціальних мережах ховаються за несправжніми іменами. Та й узагалі настільки багато часу присвячують інтернет-спілкуванню, що відходять від реальності і не бачать справжнього життя».

Прем’єра «Амелі» на публіці уже відбулася - на кількох «опен-ейрах», присвячених 20-річчю Незалежності України. «Живе» виконання нового вибухового хіта Павла Табакова публіка сприйняла «на ура».

З пісні «Амелі» у творчості Павла стартує новий виток – невиправний романтик переходить на рейки поп-року. У цьому актуальному в музиці напрямку співак планує рухатися найближчим часом – готуючи свій черговий, уже п’ятий, альбом. Зміна музичного курсу – лише перша ластівка у новому творчому етапі Табакова.

Борючись із всюдисущими плагіаторами, Табаков вирішив в один день із всеукраїнською радіопрем’єрою „Амелі” викласти пісню на своєму новому офіційному сайті - www.pavlo-tabakov.com. Щоб кожен охочий змін скачати у добрій якості хіт із першоджерела.
Помилковий заголовок — «Fvtks» - «cjwsfkmyj yt,tpgtxybq» [sn dsl Gfdkf Nf,frjdf

22 Вересня, 21:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон