Настільна версія
мова | язык

Оргазм: кліторальный vs вагінальний

23 Вересня, 11:20

Поділитися:

Чоловічий оргазм простий і зрозумілий. А от жіночий – загадковий і багатоликий! Існує безліч видів і класифікацій оргазмів.

Позагенітальні оргазми (найрідкісні) – коли дівчина кінчає просто від обіймів, поцілунків і ласк, не пов'язаний з статевими органами.

Деякі виділяють анальні оргазми – хоча по суті під час анального сексу найчастіше стимулюються ті ж ерогенні зони, що й при звичайному, але через перегородку.

Найяскравішими називають маткові оргазми (при цьому багато скаржаться на те, що їх важко досягнути: потрібна особлива форма пеніса й особлива форма матки). Насправді «матковий оргазм» найчастіше трапляється під час стимуляції AFE зони, яка перебуває в глибині передньої стінки піхви, поруч із шийкою матки.

Але найпопулярніші й найспірніші – це кліторний і вагінальний оргазми. Кліторний вважається найпростішим і доступним (багато сексологів навіть вважають, що без стимуляції клітора жодна жінка в принципі не здатна зазнати насолоди, так само, як жоден чоловік не здатний зазнати насолоди без стимуляції пеніса).

Тим часом вагінальний оргазм, мабуть, утримує титул самого бажаного оргазму. Адже так заманливо кінчати легко й без зайвих зусиль: просто від сексу з коханим чоловіком, - пише www.wmj.ru
Помилковий заголовок — Jhufpv^ rksnjhfkmysq мы dfusyfkmybq

23 Вересня, 11:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір