Настільна версія
мова | язык

Вагітна Бейонсе за милю чує цибулю та плаче через маму

23 Вересня, 17:32

Поділитися:

Cпівачка Бейонсе розповіла, що її вагітність – не хвороба, а ще про те, як вона плаче від самої лише думки про свою маму, та як сподівається не розлучатися зі своїм "маленьким вершником".

Іще зірка в інтерв'ю говорила про те, який запах вона ненавидить, а чим пахнуть її нові парфуми.

"Мій ніс, я нанюхаю будь-що на відстані милі. Зазвичай це їжа, цибуля чи щось таке, чого я просто терпіти не можу", - скаржиться співачка.

На щастя, до ненависних запахів вагітної артистки не входять щойно випущені нею парфуми - "Pulse".

"Вони дуже свіжі. Головне в них – цитрус, але на задньому плані є й ваніль. Для мене важливо, щоби парфуми не пахли чимось одним", - розповідає Бейонсе.

Зірка зізнається, вагітність дала їй справжнє відчуття могутності. Життя, що зростає всередині – це найбільший дарунок, який, як ніщо інше, додає сили, каже вона.

На майбутнє в артистки великі плани - створити групу, зайнятися продюсуванням та режисерською роботою, знімати документальні фільми та музичні відео.

Бейонсе сподівається, що, коли її "маленький вершник" народиться, вона зможе не розлучатися з ним та повсюди брати з собою.

"Поряд зі мною – найкращі взірці, бо моя сестра – найнеймовірніша мати. Моя мама, я так нею пишаюся. Я дивлюся на неї, й можу щоразу плакати, коли думаю про неї, бо вона така неймовірна жінка, що я лише молюся, щоб у мене з моїми дітьми, дитиною, був такий самий зв’язок", - каже співачка.

На запитання, звідки вона черпає енергію, щоби не покладаючи рук працювати, попри свій делікатний стан, Бейонсе відказує: "Гадаю, це просто пристрасть".

"Коли ти чимось захоплена, тобі не потрібно думати про свою енергію. Це природно та йде від адреналіну. Важливо те, що я не дивлюся на це як на недугу. Я не хвора. Я та сама жінка, із тими ж захопленнями", - запевняє співачка.

Багато уваги зірка приділяє власному "вагітному стилю", не бажаючи носити одне й те ж два дні поспіль.

"На мою думку, форми вагітної жінки такі гарні. Я не бажаю виглядати матроною, я продовжую вишукувати чуттєві, жіночні та класні речі", - каже Бейонсе.

Нагадаємо, про те, що вона очікує первістка, співачка урочисто оголосила під час церемонії "MTV Video Music Awards", показавши животик - як декому здалося, несправжній.

Подейкують, що для чоловіка зірки, репера Jay-Z майбутній малюк стане другим, бо він уже має сина від іншої жінки.
Помилковий заголовок — Dfusnyf <tqjyct pf vbk. xe' wb,ek. nf gkfxt xthtp vfve

23 Вересня, 17:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій