Настільна версія
мова | язык

Голий Ештон Катчер зібрав біля екранів майже 30 мільйонів американців

23 Вересня, 17:40

Поділитися:

Ештон Катчер замінив Чарлі Шина, якого звільнили з серіалу.

Епізод серіалу "Дві з половиною людини", в якому актор Ештон Катчер дебютував в якості виконавця ролі нового головного героя, зібрав біля екранів рекордне для серіалу число глядачів.

Серію під назвою "Приємно познайомитися, Волден Шмідт" ("Nice to Meet You, Walden Schmidt") подивилися в цілому 27,7 мільйона осіб, повідомляється на сайті Contactmusic.

Згадана серія є першим епізодом дев'ятого сезону серіалу "Дві з половиною людини". Вона була показана 19 вересня 2011 року. Для порівняння, перший епізод восьмого сезону серіалу подивилися близько 14,6 мільйона глядачів.

Чарлі Шин, попередній виконавець головної ролі в серіалі, був звільнений з проекту в березні 2011 року. Своє рішення студія Warner Bros. пояснила тим, що актор поводився неадекватно і неодноразово зривав зйомки. Пізніше було оголошено, що в серіалі з'явиться новий головний герой, якого гратиме Катчер.

Персонажа, якого грав Чарлі Шин, творці серіалу вирішили "вбити". У першій серії дев'ятого сезону глядачам пояснили, що колишній головний герой потрапив під потяг у паризькому метро і помер.
Помилковий заголовок — Ujkbq Tinjy Rfnxth ps,hfd ,skz trhfysd vfq;t 30 vskmqjysd fvthbrfywsd

23 Вересня, 17:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор