Настільна версія
мова | язык

Адміністрація національного відбору Євробачення-2011 провела перерахунок голосів

27 Лютого, 15:32

Поділитися:

Перемога Міки Ньютон в національному відборі викликала сумніви у деяких членів журі. Адміністрація національного відбору, на чолі з Савіком Шустером, провела перерахунок голосів. 

У результаті проведеної перевірки, результати українського конкурсу залишилися незмінними. Таким чином, на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2011 в Дюссельдорфі Україні буде представляти Міка Ньютон, яка з піснею "Ангел" посіла перше місце. На другому місці за підсумками голосування виявилася Злата Огневич, на третьому - Джамала. Всього у фіналі брали участь 19 виконавців, двоє з которих.в результаті були зняті з змагань за порушення правил.

У журі входили гендиректор НТКУ Єгор Бенкедорф і його заступник Валід Арфуш, заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман, співачки Ані Лорак та Руслана, акордеоніст Ян Табачник, продюсер Едуард Клим, поет Юрій Рибчинський і торішня представниця України на Євробаченні співачка Alyosha.

Нагадуємо, що при виборі представника нашої країни на Євробаченні в Німеччині, враховувалися не тільки думка членів журі (45% загальної оцінки), а й результати смс-голосування (45%), інтернет-голосування (10%).

Нагадаємо, раніше вибухнув скандал, пов'язаний з результатами інтернет-голосування. Адміністрація сайту виявила, що в рейтингу лідерів присутні накрутки». З'ясувалося, що близько половини голосів, відданих за EL Кравчука, сфальсифіковані. Подібна ситуація спостерігається і в інших лідерів - Міки Ньютон, Джамали і Дар'ї Медової.

Хід SMS-голосування також був неконтрольованим - з одного номера можна було послати будь-яку кількість голосів. Таким чином сотні а то й тисячі голосів запросто могли бути віддані одним-двома людьми, надіславши відповідне кількість SMS-ок.
Помилковий заголовок — Flvsyscnhfwsz yfwsjyfkmyjuj dsl,jhe "dhj,fxtyyz-2011 ghjdtkf gththf[eyjr ujkjcsd

27 Лютого, 15:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків