Настільна версія
мова | язык

Kazaky влаштували у Києві естетичний психоз

23 Вересня, 17:54

Поділитися:

22 вересня у Crystal hall відбувся сольний виступ українського гурту Kazaky, чия слава давно йде попереду них самих.

Четвірці танцюючих на підборах хлопців (Олег Жежель, Артур Гаспарян, Кирило Федоренко, Франческо Боргато) 30 вересня виповнюється рік, але їх ім'я вже стало загальною назвою.

За цей короткий час Kazaky зуміли домогтися визнання не тільки в рідній країні, а й за її межами. З ними складно зустрітися, їх практично нереально зловити для фотосесії, але їх можна побачити на концерті. Що ТСН.ua і зробив минулого четверга.

Хлопці в Києві рідкісні гості, тому інформація про сольник у рамках європейського туру "KAZAKY... A'MEN TOUR" поширилася швидко і в день концерту квитки вже стали раритетом. До заявленому часу початку концерту (22:00) протиснутися до входу було нереально.

Публіка на концерт зібралася найрізноманітніша - від гламурних метросексуалів до серйозних чоловіків середнього віку. Хтось до концерту підійшов грунтовно, і надів такі ж підбори, як герої вечора. Серед прихильників гурту виявилися також кліпмейкер Алан Бадоєв та співак Макс Барських.

Чекати хлопців на сцені довелося довго. Тому очікування від виступу Kazakів з кожною хвилиною вимагало від них неймовірного шоу.

І ось нарешті після двогодинного очікування, дівчатка з криками "Я не можу більше чекати!" були винагороджені - на сцені з'явилася чудова четвірка. Перші рухи на сцені - і хвиля схвалення пробіглася залом.

Від хлопців виходила настільки сильна енергетика, що раптом кудись зникла втома, і захотілося підтанцьовувати. Налаштовував на потрібну хвилю і відеоряд, який змінювався за спинами танцюючих Kazakів. Хлопці часто міняли вбрання, і чергували підбори з черевиками та кросівками.

Це було схоже на танцювальний фристайл: з кожним номером ставало все гарячіше і хлопці виглядали дедалі впевненіше. Втомлена публіка поступово приходила до тями, і кожен новий номер зустрічався з більшим захопленням, ніж попередній.

Нарешті під пісню Love публіка зовсім розкріпачилася. Впізнанні і очікувані пози з кліпу зустрічалися захопленими криками, а деякі найсміливіші фанати намагалися повторювати рухи.
А тим часом на сцені Kazaky в ультрафіолеті виглядали як воїни з кемеронского Аватара. Вони завмирали в гарних позах, і від їх ідеальних тіл не можна було відвести погляду.

Незалежно від того, які вбрання були на хлопцях - дискотечні джинси або еротичні шкіряні штани, - вони однаково запалювали зал і викликали схвалення. Тому коли після півгодинного виступу вони пішли зі сцени, з'явилося відчуття перерваного польоту - бо на Kazakів не втомлюєшся дивитися.

Ми даємо вам можливість переконатися в правдивості своїх слів, надаючи фото та відеозвіт про концерт, який забудеться нескоро.
Помилковий заголовок — Лфяфлн dkfinedfkb e Rb'ds tcntnbxybq gcb[jp

23 Вересня, 17:54

Поділитися:

tsn.ua

Теги: Kazaky

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон