Настільна версія
мова | язык

Мед Хедс провів глобальну репетицію перед великим європейським туром

26 Вересня, 12:49

Поділитися:

Це літо для українського гурту Мед Хедс видалось насиченим та фестивальним. По перше «шалені голови» виступили на одному із найстаріших українських фестивалів в Канаді і дебютували в США, на фестивалі «Надія є. Далі був один із найбільших чеських музичних фестивалів Sazava Festival, який став своєрідною репетицією до найближчого європейського туру Мед Хедс. Про все це розповів Вадим Красноокий, лідер гурту Мед Хедс:

«Спочатку ми вирушили до Америки – на фестиваль "Надія Є" де Мед Хедс виступили хедлайнерами. Фестиваль був започаткований в цьому році і належить громаді американців українського походження. А наша пісня «Надія є» вже декілька років вважається гімном цієї громади. Тому природно, що нам влаштували справжнє свято: півсотні дівчат і хлопців зустріли нас хоровим співом наших пісень, а після виступу зібрали прикольну вечірку з вином та лобстерами».

Музиканти також відвідали місто Нью-Йорк 4 липня, в День Незалежності США. Тому окрім стандартних туристичних принад на кшталт Бродвею, Централ Парку та Статуї Свободи, Мед Хедс також мали задоволення побачити шикарний салют над річкою Гудзон, вартістю 6 млн. доларів.

Потім була Канада, і один із найстаріших українських фестивалів - Сanada’s National Ukrainian Festival. Саме там ми почувалися справжніми героями, бо двогодинний виступ Мед Хедс в величезному амфітеатрі під відкритим небом зібрав більше 10 тисяч слухачів з усієї Канади та США.

І на завершення – виступ на найбільшому чеському фестивалі - Sazava Festival, де ми виконали концертну програму, орієнтовану на європейського слухача. Поєднали найкращі з пісень Мед Хедс, перекладені англійською мовою та українські народні. Винагородою новій програмі стали бурхлива реакція публіки та схвальні відгуки організаторів фесту.

Разом з німецьким менеджментом Everything Music, Мед Хедс готуються вже наступного року представити свою музику європейським слухачам. Буде тур країнами Європи, і для цього наступного року в Німеччині буде видано збірку найкращих пісень групи, більшість з яких перекладені англійською мовою.
Помилковий заголовок — Vtl {tlc ghjdsd ukj,fkmye htgtnbws. gthtl dtkbrbv 'dhjgtqcmrbv nehjv

26 Вересня, 12:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс