Настільна версія
мова | язык

Майкл Джексон після смерті заробив $310 млн

26 Вересня, 22:26

Поділитися:

Активи родового маєтку Майкла Джексона Хейвенхерст (Hayvenhurst) в передмісті Лос-Анджелеса принесли прибуток у більш ніж 310 мільйонів доларів, що дозволить здійснити боргові виплати родичам покійного "короля поп-музики".

"З кінця минулого року активи маєтку продовжували приносити доходи", - цитує агентство заяву судових виконавців. Доходи включають прибуток від продажу альбомів співака, супутніх сувенірів та іншої продукції.

З отриманих доходів від маєтку Джексона будуть здійснюватися попередні виплати в розмірі 30 мільйонів доларів матері музиканта Кетрін і його дітям - Періс-Майкл Кетрін Джексон, Прінс Майкл Джозеф Джексон старший і Прінс Майкл Джексон II.

Мати і діти Джексона зараз знімають будинок в Калабасас (Каліфорнія). Родовий маєток в Енсіно, де народився Майкл Джексон, мати співака має намір виставити на продаж, попросивши адвокатів провести переговори з приводу купівлі нової резиденції.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. За версією слідства, його лікар Конрад Мюррей дав співакові надмірну дозу сильнодіючого снодійного. У свою чергу захист лікаря стверджує, що співак сам ввів собі препарат, поки Мюррей знаходився в іншій кімнаті.

У четвер 8-го вересня суд приступив до відбору присяжних, який, як очікується, займе близько двох тижнів. Під час засідання більше половини з 187 кандидатів заявили, що участь у процесі в якості присяжних пов'язана для них з серйозними незручностями.

Відповідно до закону, присяжні не повинні дізнаватися подробиці справи, що розглядається, із зовнішніх джерел. При цьому на засіданні з'ясувалося, що про обставини справи обізнані всі кандидати в присяжні. Головуючий на процесі суддя Майкл Пастор, проте, не побачив у цьому нічого дивного.
Помилковий заголовок — Vfqrk L;trcjy gsckz cvthns pfhj,bd ;310 vky

26 Вересня, 22:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор