Настільна версія
мова | язык

Про сексуальну недбалість

26 Вересня, 23:30

Поділитися:

Сексуальна недбалість – досить розповсюджене явище, і зустрічатися воно може навіть у спокушених аматорів сексу. Виною тому безліч індивідуальних факторів, але розв'язка одна – зауважувати й викорінювати.

1. Найпримітивніша з побутових недбалостей пов'язана з неохайністю й загальною недоглянутістю. Але подібне явище пов'язане скоріше із загальною культурою людини, і воно заважає їй у всіх сферах, у тому числі й в інтимній.

Рідка зміна білизни, як натільної, так і постільної – теж не самий приємний момент у сексі. Мало кому приємно впасти обличчям вниз на очікувані чисті простирадла й відчути затхлий запах. Романтичний запал відразу ж пропадає. Як він пропадає й у напаленому приміщенні, повному недопалків і використаних презервативів. За чистотою приміщення необхідно стежити вчасно.

2. Фізична недбалість - мабуть, одне із самих грубих явищ у сексі. Неповага до тіла партнера до й після сексу (а особливо після) саме по собі принизливо й огидно. Важливо бути максимально чуйним і уважним до того, хто вам віддався, розкрив найдорожче й інтимне. Фраза «вставив, вийняв і пішов» неприйнятна й вульгарна, і якщо вам стає однаково на партнера після сексу, то варто задуматися про своє відношення до нього й до себе.

3. Подібна брутальність і вульгарність нерідко зустрічається й у мові сексуальних партнерів. Вульгарні жарти із приводу інтимної ситуації властиві, в основному, недосвідченим і невпевненим у собі підліткам, але коли подібне можна почути від дорослого чоловіка, то крім здивування це нічого викликати не може. Ні про який секс після вульгарних жартів поважаюча себе людина і думати не буде.

4. Якщо ваш партнер не бажає вступати в інтимний зв'язок у цей момент, а ви маєте сміливість накинутися на нього, зависнути, примушувати до вступу в статевий акт, то, крім як про сексуальну недбалість, це ні про що не говорить. Справа не в жагучому бажанні сексу і не в величезній палаючій любові, а просто в егоїзмі, нетактовності й неуважності.
Подібні недбалі прояви варто виявляти в собі й вчасно припиняти.

5. Недбалість у справах контрацепції завжди спливе, коли мова йде про сексуальні стосунки. Важливо, щоб кожен опікувався про свою захищеність і захищеність партнера. Пройшли часи, коли вся відповідальність лягала на чоловіків, і вони не завжди могли її винести. Тепер жінкам не соромно самостійно купувати в аптеці презервативи або протизаплідні таблетки, адже це говорить про її освіченість і заклопотаності власним здоров'ям, - розповідає www.sex-news.ru














Помилковий заголовок — Ghj ctrcefkmye ytl,fkscnm

26 Вересня, 23:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків