Настільна версія
мова | язык

Брітні Спірс обрала українського парубка для інтимного танцю

27 Вересня, 23:44

Поділитися:

Брітні Спірс танцюватиме стриптиз для українця Стаса. Парубка обрала сама співачка серед тисяч імовірних претендентів. Щоразу під час концерту білявка викликає когось на сцену і танцює йому привселюдний інтимний танок.

Італієць Джузеппе про таке лише мріє. Аби побачити Брітні він об’їздив півсвіту: був у Лондоні, Лонг Айленді, Торонто, і ось тепер в Києві.

Він каже, що на київський концерт витратив останні гроші: купив ВІП квиток і подарунок для Брітні.

Джузеппе вже другу добу стоїть під готелем, де живе його поп-принцеса. Та її досі не побачив. Зі світом Спірс спілкується лише через Твіттер. Останній запис - зроблений 20 годин тому. Про Київ ані слова, тільки про те, де була - про Москву та Пітер, і куди збирається - про Абу-дабі.

Останнього разу Брітні бачили на вулиці два дні тому. Єдиний українець, якого підпустила до себе співачка - був Віталій Козловський. На її концерті він розігріватиме публіку.

Сьогодні біля готелю порожньо. І співачка, і її фанати готуються до концерту. Лише Джузеппе і знервований Стас Лисянський. Один мріє - як із першого ряду розглядатиме свого кумира, другий хвилюється - чи зможе втримати на своїх плечах Брітні.
Помилковий заголовок — <hsnys Cgshc j,hfkf erhfїycmrjuj gfhe,rf lkz synbvyjuj nfyw.

27 Вересня, 23:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван