Настільна версія
мова | язык

"Євробачення": Герман "просльозилася", але не від Міки Ньютон

28 Лютого, 12:10

Поділитися:

У ніч з 26 на 27 лютого співачка Міка Ньютон отримала шанс частіше з‘являтися на таблоїдних шпальтах. Білявку, яку донедавна "вів" екс-продюсер Ані Лорак, і якою тепер опікується донецький бізнесмен Тимофій Нагорний, зробили представником України на "Євробаченні-2011".

Як повідомляв ТаблоID, цього року на фінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" у Дюссельдорф полетить Міка Ньютон. Блондинка спробує переконати Європу, що "ми – янголи" з англомовною піснею "Ангел". Допомагатимуть їй у цьому балет у вигляді крилатих чоловіків із оголеними торсами й у спідничках та набір дзеркал.

Цікаво, що всього у фіналі Національного відбору "Євробачення-2011" взяли участь 19 виконавців. Хоча ще 15-го лютого був оголошений 21 конкурсант.

Як пояснили в ефірі відбору, група "Нексі" сама відмовилася від участі у змаганнях. Натомість учасники колективу заспівали українською в якості гостей шоу і навіть змусили "просльозитися" заступницю глави адміністрації президента Ганну Герман. Як сказала Ганна Миколаївна, їй "до сліз шкода, що вони зняли свою кандидатуру".

А от про ще одних "дезертирів" Нацвідбору, групу "А.Р.М.І.Я." у ході конкурсу і слова не сказали.

Окрім того, по ходу відбору, з голосування зняли двох виконавців. В учасника під номером 12 Віталія Галая були прописані бек-вокали у пісні. А під час виступу номера 15 Тетяни Воржевої на сцені опинилося 7 осіб, хоча за правилами мало бути не більше 6. Врешті, дівчину дискваліфікували, але пообіцяли, що наступного року її одразу візьмуть до фіналу Нацвідбору.
Помилковий заголовок — @"dhj,fxtyyz@^ Uthvfy @ghjckmjpbkfcz@? fkt yt dsl Vsrb Ym.njy

28 Лютого, 12:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин