Настільна версія
мова | язык

Найбажаніша жінка Росії не має автомобіля і носить Луї Віттон

28 Вересня, 01:05

Поділитися:

Христина Асмус стала відома завдяки ролі несміливої дівчини, а потім відзнялась для відвертої фотосесії і тут же була визнана найспокусливішою.

Ідеал всіх бабусь і найсексуальніша жінка Росії – ці два амплуа доволі мирно вживаються в одній людині - зірці "Інтернів" Варі Чорноус та актрисі Христини Асмус.

Історія навіть кумедна – вона стала відома завдяки ролі несміливої дівчини, а потім відзнялась для відвертої фотосесії і тут же була визнана найспокусливішою феміною.

Христина трохи на нервах. І справедливо. З того часу як її визнали найсексуальнішою жінкою Росії, журналісти особливо набридливі і не завжди пишуть правду.

А почалося все з "Інтернів". Студентка пройшла кастинг і стала Варею Чорноус – невибаглива, на все готова заради високої мети, ненав' язлива і завжди з очима безмежно довірливої лані. Ну як таку не любити?

Потім лань знялась в еротичній фотосесії з тигром для чоловічого глянцю. І о диво: пройшла випробування сексуальністю. Хоча навіть перемогу вона спихає на свою кіношну героїню - бо та ніжна і чиста.

Додає, той день, коли вона прокинулась найбажанішою, нічого в її житті не змінив.

Своєї машини в неї, зізнається, до цього часу нема. В одязі Христина любить Луї Віттон, хутра та шкіру рептилій. Про машину не збрехала – на інтерв'ю приїхала зі знімальною групою на мікроавтобусі.

В магазині Христину ми також застали. Правда, то були зйомки нового фільму – "Синдром Дракона". На знімальному майданчику Христина охоче розмовляла з чоловіками. Навіть дозволяла себе обняти – так вимагав сценарій.

Про реальне особисте життя вперто мовчить.
Помилковий заголовок — Yfq,f;fysif ;syrf Hjcsї yt vf' fdnjvj,skz s yjcbnm Keї Dsnnjy

28 Вересня, 01:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір