Настільна версія
мова | язык

Із "ВІА Гри" піде Альбіна Джанабаєва

28 Лютого, 13:43

Поділитися:

Як тільки у групу прийшла Єва Бушміна, як одразу ж з'явилися чутки, ніби Альбіна і Надя вороже налаштовані по відношенню до дівчини. І намагаються зробити її перебування в сексапільному тріо максимально нестерпним.

Самі ж дівчата спростовували таку інформацію і розповідають про теплі дружні відносини всередині "ВІА Гри". Проте чутки про підготовку нових солістів не перестають курсувати. Ім'я претендентки на виліт змінюється із завидною регулярністю.

Так, у минулому році Єві Бушміній передбачали недовгу кар'єру у складі сексапільного тріо. Після говорили про можливий відхід з групи брюнетки Наді - мовляв, дівчина зібралася заміж за російського бізнесмена і хоче народити йому дитину.

Тепер же з'явилася інформація, що зовсім скоро "ВІА Гру" покине найстарша учасниця - кохана Валерія Меладзе - Альбіна Дажнабаєва, якій в квітні виповниться 32 роки. Альбіна ніколи не приховувала бажання зайнятися сольною кар'єрою. Можливо, брат її коханого чоловіка і продюсер "ВІА Гри" Костянтин Меладзе зважився продюсувати дівчину? Чому б ні - допомагає ж Костянтин Меладзе колишній учасниці "ВІА Гри" Віри Брежнєвій.

Масла у вогонь підлив кліпмейкер Алан Бадоєв. Буквально вчора він вийшов на сцену церемонії премії "Телезірка" та зазначив, що скоро у "ВІА Грі" звільниться одне місце.
Помилковий заголовок — Sp @DSF Uhb@ gslt Fkm,syf L;fyf,f'df

28 Лютого, 13:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван