Настільна версія
мова | язык

Warner Bros. і Чарлі Шин помирилися на секретних умовах

28 Вересня, 21:21

Поділитися:

Кінокомпанія Warner Bros. Television, що випускала телесеріал "Дві з половиною людини", офіційно підтвердила мирову угоду з популярним актором Чарлі Шином, який після звільнення з фільму подав до суду на творців проекту, повідомляє у вівторок агентство Рейтер з посиланням на заяву компанії.

Шин, пишаючись своїм статусом найбільш високооплачуваного в світі телеактора, позбувся ролі в серіалі через скандальну поведінку і образливі відгуки про продюсера, хоча за початковим контрактом повинен був зніматися до кінця 2012 року. За кожен епізод Шин отримував від мільйона до 2 мільйонів доларів.

Сам актор вважає, що був звільнений за критику продюсера і в зв'язку з цим він подав до компанії Warner Bros позов про відшкодування збитку, який оцінив в 100 мільйонів доларів.

"Warner Bros. Television ... і Чарлі Шин вирішили свою суперечку до взаємного задоволення сторін. Поточні позови і арбітражні розгляди будуть припинені. Сторони погодилися зберігати конфіденційність щодо умов угоди", - йдеться в прес-релізі кінокомпанії.

Раніше американські ЗМІ з посиланням на анонімні джерела, близькі до переговорів, повідомляли, що Warner Bros. погодилася виплатити акторові компенсацію в розмірі 25 мільйонів доларів.

Представники кінокомпанії не підтверджували цю інформацію.

Новий сезон ситкому "Дві з половиною людини", в якому замість Шина знявся Ештон Катчер, розпочався 19 вересня. Очікується, що серіал, як і раніше буде користуватися популярністю серед глядачів, навіть незважаючи на зміну виконавця головної ролі.
Помилковий заголовок — Цфктук Икщы/ s Xfhks Iby gjvbhbkbcz yf ctrhtnyb[ evjdf[

28 Вересня, 21:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків