Настільна версія
мова | язык

В день виходу нового альбому Scooter відіграє концерт у Києві

30 Вересня, 23:34

Поділитися:

14 жовтня в Києві в концертному клубі Stereo Plaza виступить німецький гурт Scooter.

Гурт Scooter, що прославився хітами Fire, How much is the fish, The Age Of Love, J'adore Hardcore та іншими, є одним з найуспішніших музичних гуртів в історії Німеччини, що підтверджується більш ніж 25 мільйонами продажів альбомів і синглів по всьому світу, а також більш ніж 80 золотими та платиновими записами альбомів та синглів.

Своїми реміксами і ремейками вони привнесли нове бачення і друге дихання у хіти Bloodhound Gang, Rammstein, Kiss, Kraftwerk і Planet Funk.

Рік за роком Scooter експериментував з безліччю музичних стилів, починаючи з хеппі хардкору, техно та диско, закінчуючи електро, драм-н-бейс і навіть трансовими баладами.

У 2011 році Scooter встиг випустити дві роботи: ремейк свого старого хіта Friends Turbo, який став саунтреком до голландської комедії New Kids Turbo, а також The Only One - перший сингл з нового альбому, вихід якого запланований на цю осінь.

Альбом буде називатися The Big Mash Up. У роботі над ним гурт відмовився від використання старих інструментів і вдосталь поекспериментував зі всіма можливими стилями танцювальної музики.

Новий альбом буде випущений 14 жовтня 2011 - в день київського виступу Scooter, повідомляють організатори концерту.
Помилковий заголовок — D ltym db[jle yjdjuj fkm,jve Ысщщеук dslsuhf' rjywthn e Rb'ds

30 Вересня, 23:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин