Настільна версія
мова | язык

Що приховують еротичні сни

3 Жовтня, 17:25

Поділитися:

Сон топить нас в підсвідомому, в ньому секс майже не відрізняється від реального. Але якщо ми отримуємо оргазм в першій чверті статевого акту, значить, не розслабляємося навіть уві сні, намагаємося контролювати емоції. Чим більше зашифрований сон, тим гірше твої справи в статевому житті. Але навіть найсміливіші еротичні сни, ні їх відсутність не є ознаками збоченості або фригідності.

Психологи виділяють декілька сюжетів еротичних снів, які розвиваються майже по одному сценарію, - розповідає www.ivona.bigmir.net

Стара любов Інтимний зв'язок таїться в глибині твого серця. Ти пробуджуєшся, збентежена і збуджена: з чого б це? Адже і з новою любов'ю все так добре!
Пояснення: ти порівнюєш. Якщо колишній досвід був неуспіхом, ти боїшся знов нарватися на розчарування.

Щось або хтось заважає Ти в ліжку зі своїм партнером, раптом входить знайомий або родич і вдає, що нічого не відбувається.
Пояснення: для тебе дуже важливе схвалення рідних і близьких твого партнера.

Шукаєш місце для сексу
Ти поряд з коханою людиною, бажання велике, але ніяк не може знайти спокійного місця для занять любов'ю.
Пояснення: по суті, ти шукаєш і не можеш знайти відповідного партнера. Часто такі сни сняться напередодні або відразу після розлучення.

Секс з незнайомцем Все відбувається як зазвичай, ти отримуєш бажане задоволення, а потім раптом бачиш, що займалася сексом з абсолютно незнайомою людиною.
Пояснення: тобі подобається секс з малознайомими партнерами. Хто, звідки, чим займається, чи подобається твоїм близьким – для тебе не має значення. Або такий варіант: партнер у тебе є, але ти хочеш іншого.

Ділиш ліжко з колегою
Ти знала, що він – хороший товариш по роботі, але виявилось, що і відмінний коханець. Це відкриття приємне.
Пояснення: уві сні дружба і симпатія часто прикрашені еротикою. По суті, це підтверджує, що ви – хороші колеги.
Помилковий заголовок — Oj ghb[jde.nm thjnbxys cyb

3 Жовтня, 17:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День народження смайлика

Сьогодні іменини святкують:

Архип, Давид, Зинон, Кирило, Макар