Настільна версія
мова | язык

Сварки і примирення в ліжку

3 Жовтня, 17:34

Поділитися:

Під час сварки люблячі люди часто стають ворогами. Але трапляється і так що лише один партнер провокує скандали, і вважає за краще влаштовувати перемир'я в ліжку.

Частенько так чинять саме чоловіки. Вони переконані, що партнерка вмить повинна забути всі образи перемістившись з чоловіком, який вгамувався, в ліжко. А ласки і поцілунки лише підкреслюють, що все забуто.

Згода в сім'ї це безперечно прекрасно. Але чоловікам навіть не може подумати про те, що не так просто забути про образи і повністю віддатися партнерові. Є, звичайно ж, і такі пари, які постійно лаються, а перемир'я в ліжку примирює їх обох. Таке подружжя варте один одного, а секс після бурхливих з'ясувань стосунків сповна повноцінний. Але частіше все не так.

Буває так, що сексуальні темпераменти пари різні. І чоловік розуміючи, що сварки добре налаштовують його пару на секс, їх провокуватиме. Фахівці вважають, що будь-яка сварка може привести до негативних наслідків. І навіть зруйнувати шлюб. Але якщо секс після сварки рідке явище, то подружню пару це може лише зближувати. Щоб побороти дану ситуацію, просто не треба вестися на поводі у агресора. А то ви можете зненавидіти і власного чоловіка, і секс в цілому, радить www..sex-news.ru
Помилковий заголовок — Cdfhrb s ghbvbhtyyz d ks;re

3 Жовтня, 17:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра