Настільна версія
мова | язык

Кіркоров готується стати батьком

3 Жовтня, 23:28

Поділитися:

Російський співак Філіп Кіркоров нібито знайшов матір для своєї майбутньої дитини. А ще він давно дружить зі співаком Рікі Мартіном та купив собі білий Bentley.

Про це скандаліст Кіркоров розповів Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Відомо, що в одній з попередніх програм Кіркоров нібито жартома запропонував телеведучій подарувати йому яйцеклітину. Втім, за словами співака, наразі він вже знайшов матір для свого майбутнього нащадка.

"Я, по-перше, не пожартував, по-друге, я ще у стані нормальним людським шляхом вирішити питання свого продовжувача роду, тому що я нарешті зустрів людину, яка мені подарує дитину", - наголосив Кіркоров.

Нагадаємо, наприкінці літа співачка Камалія оголосила, що подарує свою яйцеклітину Кіркорову. Однак, Кіркоров майже одразу спростував цю "нісенітницю".

"Я заявляю відкрито, що у стані вирішити свої питання нормальним шляхом, як всі, я нічим не відрізняюсь від інших", - повторив Кіркоров.

Як виявилося, тема дітей не на жарт захопила Філіпа. Так, відпочиваючи на Сардинії, він зустрічався зі своїм давнім знайомим – іспанським співаком Рікі Мартіном, відомим своєю нетрадиційною орієнтацією.

"Давайте не будемо проводити паралелі. Так, в нас багато спільного, але й багато чого нас розрізнює", - одразу попередив Кіркоров.

На неоднозначні запитання світської журналістки про дружбу двох зірок, Філіп відповідав, оминаючи особисті подробиці.

"Я вмію дружити. Я і зі своїми колегами дружу та спілкуюся, і з іноземними. З Рікі Мартіном ми взагалі знайомі з 1998-го року. Вже майже 14 років. Тому ми маємо, про що поговорити у вільний від роботи час. Тим більше на Сардинії", - сказав Кіркоров.

Нещодавно подейкували, що хтось з прихильників подарував Кіркорову авто марки Bentley. Втім, виявилося, що Філіп купив його сам.

"Bentley я купив на свої власні гроші, сам собі зробив подарунок на свій день народження, маю право. 30-го квітня подарувати собі білосніжний Bentley", - зізнався співак.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd ujne'nmcz cnfnb ,fnmrjv

3 Жовтня, 23:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків