Настільна версія
мова | язык

Національний відбір "Євробачення": Переголосуванню таки бути!

28 Лютого, 19:28

Поділитися:

У вівторок, 1 березня 2011 року, об 11:00 відбудеться брифінг генерального директора Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа на тему національного відбору конкурсу "Євробачення". 

Національна телекомпанія України провела фінал національного відбору конкурсу "Євробачення" чесно і відкрито, згідно з усіма міжнародними вимогами і правилами.

Після фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить багато звернень від глядачів, в яких ставиться під сумнів результати фіналу Національного відбору.

Перший Національний проти будь-яких спекуляцій щодо "Євробачення". В Національному відборі вже визначено три лідери, які мають підтримку телеглядачів. Ними стали Міка Ньотон, Злата Огнєвіч та Джамала. Щоб зняти зайвий ажіотаж, НТКУ запропонувала цим трьом учасникам виступити в четвер, 3 березня з 21:30 до 23:00 в прямому ефірі Першого Національного.

Під час проведення ефіру буде відкрито лінію для смс-голосування. Буде враховуватися лише один голос з одного номера.

Номер телефону, на який будуть прийматися SMS в підтримку виконавця буде оприлюднено на початку телевізійної трансляції.
Помилковий заголовок — Yfwsjyfkmybq dsl,sh @"dhj,fxtyyz@^ Gthtujkjcedfyy. nfrb ,enb!

28 Лютого, 19:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День довкілля України

Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Зосим, Йосип (Йосиф)