Настільна версія
мова | язык

Новинки від Apple. iPhone 4S!

4 Жовтня, 22:00

Поділитися:

Cьогодні пройшла презентація компанії Apple почавшись о 20:00 за Київським часом. Цього разу презентувати новий iPhone вийшов новий SEO компанії Тім Кук.

Позитивний і радісний Тім Кук розпочав презентацію з опису досягнень компанії Apple. Ось деякі факти:

Відкрито 357 магазинів Apple в 11 країнах світу. Продано 6 мільйонів копій нової операційної системи Lion. 60 мільйонів користувачів комп'ютерів Mac по всьому світу. 78% ринку плеєрів це iPod. 300 мільйонів становлять загальні продажі всіх плеєрів iPod. В iTunes Store розміщено 20 млн. пісень. Це музичний магазин №1 у світі. Користувачами завантажено близько 16 млрд. пісень. iPhone 4  складає половину всього ринку айфонів. iPad — перший планшетний комп'ютер у світі. Його доля складає 74%!  Більше 80% клінік Америки тестують або використовують iPad в своїй роботі. 92% компаній Fortune 500 використовують iPad. Доля мобільної платформи iOS 43% (Android 33%) в США. Створено 140 тисяч програм для iPad, пів мільйона всього в AppStore. Користувачами завантажено близько 18 млрд програм! Apple забезпечила розробникам дохід в 3 мільярди американських доларів! В AppStore зареєстровано 100 тисяч програмістів.

На сцену піднявся Скот Форстал розповідаючи про нову мобільну платформу iOS5. Після нього вийшов Едді Кью розповідаючи про новітній сервіс iCloud. iOS5 та iCloud були представлені в червні на WWDC2011.

iPod Nano.
Фил Шиллер перевів тему: «Ми все ще любимо музику». Для iPod Nano розроблена нова прошивка та новий інтерфейс. Обновлена програма для фітнесу. Змінені інтерфейс годинника (16 штук). Нові iPod Nano $129 і $149 за 8 і 16 ГБ відповідно.

iPod Touch.
«Це перший в світі музично-ігровий плеєр». Розроблено повністю новий iPod Touch (тепер і в білому кольорі). Продаж з 12 жовтня. 299 доларів за 32 ГБ, 399 за 64 ГБ.

iPhone 4.
«Конкуренти так і не змогли скопіювати iPhone 4. Це телефон номер один у світі!».


Новий iPhone 4S!



Виглядає як iPhone 4: скло, дисплей Retina, сталь. Всередині новий процесор A5 (такий же, як в iPad2). Обробка графіки до 7 разів швидше, ніж в iPhone 4. Ігрові можливості величезні! Час роботи батареї iPhone 4S: вісім годин в режимі 3G, 14 годин в режимі GSM, 9 годин в Інтернеті через Wi-Fi, 10 годин  непереривного перегляду відео і цілих 40 годин прослуховування музики!  iPhone 4S працює відразу у двох діапазонах (3G / 4G). «Такого ще ніколи не було». Антена складається з 4 сегментів. Швидкість завантаження даних на новому iPhone до 14 мегабіт в секунду! Перевага двох діапазонів можна переключатися між GSM і CDMA по бажанню.

Нова камера.
В iPhone 4S — 8 мегапіксельна камера, нова оптика. Швидкість зйомки — на 33% швидше. Інфрачервоний фільтр. Краща робота зі світлом. П'ятиелементна лінза. Максимальне розширення відеозйомки — 1080p.

iPhone 4S — один телефон для всіх регіонів планети!

Intelligent Assistant.
Іновація від Apple розпізнавання голосу на iOS 5. На сцену виходить Скот Форстал щоб розповісти детальніше. Технологія представлена компанією Siri. Айфон розпізнав питання про погоду. Штучний інтелект?

«Чи потрібно брати парасолю?» iPhone каже «Так». «Яка година в Парижі?» Айфон показує годину у Франції. Assistant розуміє запити про стан акцій на ринках. «Знайди мені грецький ресторан в Пало-Альто». Айфон найшов. «В мене є плани на сьогодні?» iPhone відповідає «Немає», звірившись з календарем. Скот запитав у айфона. «Хто ти?». Айфон відповів: «Я твій персональний асистент.»


iPhone навчився програвати повідомлення SMS і події в календарі в через гарнітуру. Assistant працює і в Safari наприклад, для пошукових запитів. Кнопка мікрофона появилась рядом з пробілом на клавіатурі. Можна надиктовувати SMS через Assistant. Програма впізнає ваш голос і самонавчається з часом. Assistant поки не підтримує ні української, ні російської мови. Лише англійську, французьку і німецьку.

iPhone 4S на вигляд такий же як iPhone 4, але вміє говорити! :)

Ціни.
iPhone 4S: 199$ за 16 ГБ, 299$ за 32 ГБ и 399$ за 64 ГБ.
iPhone 4 на 8 ГБ — 99$.
3GS з контрактом — безкоштовно.

Продаж iPhone 4S почнеться 14 жовтня у США. 28 жовтня у 22 інших країнах. До кінця року ще в 70 країнах.

Тім Кук: «iPhone 4S the most amazing iPhone ever
Тім Кук: «Я гордий за компанію, інженерів і команду, яка розробила ці іновації».


P.S. Таки не підтвердились слухи про iPhone 5. Apple вміє тримати інтригу до останнього моменту!
P.S.S. Презентація відбулась на висоті, як завжди! Але все ж не вистачало Стіва Джобса, який нещодавно покинув компанію з поста SEO.
Помилковий заголовок — Yjdbyrb dsl Фззду/ шЗрщту 4Ы!
4 Жовтня, 22:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин