Настільна версія
мова | язык

Подробиці зради Ештона Катчера

4 Жовтня, 17:44

Поділитися:

Західні ЗМІ продовжують роздувати скандал навколо передбачуваної зради голівудського актора.

Нагадаємо, що Ештон потрапив на перші смуги жовтих видань після алкоголь-паті на минулому тижні.За словами свідків цієї вечірки, Катчер приймав ванну в компанії чотирьох голих дівчат, шумів і вимагав ще горілки.

33-річний актор повинен був готуватися до святкування 6-й річниці весілля з Демі Мур, але замість цього він насолоджувався компанією 23-річної блондинки Сари Ліл. Новим джерелом інформації для ЗМІ став Жак дю Туа - бойфренд однієї з учасниць вечірки. Жак дізнався, що його дівчина Алексіс разом із Сарою Ліл вирушила в Hard Rock Hotel потусити з Ештоном Катчером. Обурений молодик вирішив або переконатися, що все відбувається в рамках пристойності, або ж припинити неподобство. Дю Туа піднявся в номер-люкс, який зняв Катчер (номер Diamond - £ 2 500 за ніч). Коли він постукав, охоронець сказав, що це приватна вечірка і стороннім сюди ходу немає. Жак пояснив, що він бойфренд однієї з дівчат, і був пропущений всередину. Його очам відкрилася чудова картина: в джакузі на балконі плескалися Ештон, Сара, Алексіс і ще дві дівчини - Кеті і Марта. Катчер запропонував Жаку приєднатися. Ймовірно, хлопець не оцінив такої щедрої пропозиції, і незабаром номер покинули всі крім Ештона, Сари і Марти.

Голлівудський красунчик прокоментував весь цей галас на своїй сторінці на Twitter: «Коли ви припускаєте щось, про що ви нічого не знаєте, ви виставляєте і себе, і мене ослами». Також Катчер опублікував у мікроблозі пісню «Не вір брехні».

Так чи інакше, але Сара Ліл вирішила не упускати свій шанс. Дівчина планує отримати за мовчання мінімум $ 250 000. Якщо не вийде домовитися з Ештоном, Сара збирається продати інформацію ЗМІ. Жвава блондинка впевнена, що цей варіант може виявитися для неї більш вигідним - адже за скандальні подробиці видання можуть заплатити і більше, - пише www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Gjlhj,bws phflb Tinjyf Rfnxthf

4 Жовтня, 17:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор