Настільна версія
мова | язык

Андрій Данилко не дзвонить своїй мамі і рідко відвідує

4 Жовтня, 17:44

Поділитися:

Андрій Данилко відсвяткував 38-день народження. Це свято він не любить відзначати, тому день народження провів на гастролях. Колеги привітали артиста, а ось рідна мама шоумена дуже сумує за Андрієм і відчуває себе самотньою і покинутою.

Кореспондети ТСН-особливе повернулися з Полтавщини. У селі Клименки Вєрку Сердючку пам'ятають ще маленьким Андрійком Данилко. Відомого односельця тут бачать рідко.

Останній раз свого сина Світлана Іванівна бачила півроку тому. Дзвонить йому рідко, щоб не набридати.Іноді наважуэться і їде до Києва сама.

Мама Данилка більше 20-ти років живе одна. Їй 74 роки і вона без сторонньої допомоги обробляє 30 соток городу. Колись Андрій пропонував мамі переїхати до Києва. Але життя в столиці вона себі не уявляє.

Про свого Андрія вона може говорити годинами. Згадує, яким був хорошим хлопчиком: "Як згадаю, як у першому класі він проводив якусь дівчинку, ну така соплива була ця дівчинка, я не можу передати! Звали її Олена. Там ще Оксана така була ... Та багато ....!"

У неї не збереглося жодної дитячої фотографії сина. Лише єдине фото Андрія Данилко, вже народного артиста. І вирізки з газет.

Своїй дитині Світлана Іванівна бажає щастя. А про своє щастя вона вже й не мріє, - розповідає www.tsn.ua
Помилковий заголовок — Fylhsq Lfybkrj yt lpdjybnm cdjїq vfvs s hslrj dsldsle'

4 Жовтня, 17:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків