Настільна версія
мова | язык

Студія WB зробить з ДіКапріо кіллера і майстра гри в Го

4 Жовтня, 18:33

Поділитися:

Надійна усіх відношеннях контора WB простягла чіпкі лапи до екранізації книги Дона Уінслоу «Satori». Проект на повних парах рухається до виробничого конвеєру, попутно забираючи на борт майстрів своєї справи.

Одним з таких виявився відомий Лео ДіКапріо, якому, природно, дісталася найголовніша і важлива партія в постановці.

Якщо все складеться, і стрічка не зійде з рейок завчасно, то ДіКапріо належить зіграти партію елітного вбивці і майстра гри в Го Миколи Хел'а.

Останній, згідно синопсису, все своє дитинство провів у Японії, де в ідеалі вивчив премудрості Го, після чого вбив свого наставника і тим самим зберіг його честь.

Х'ю Джекман заговорив про сюжет другої «Росомахи». Шляхетний вчинок привів протагоніста за грати, де він протягом трьох років піддавався тортурам і знущанням, поки на горизонті не з'явився агент ЦРУ, який зробив Колі пропозицію, від якої той не зміг відмовитися.

По ходу розвитку розповіді герою належить відправити на той світ радянського комісара. Так-то.
У стрічки поки що немає ні режисера, ні продюсерського складу, ні орієнтовної дати старту, втім, питання про початок виробництва картини, швидше за все, вирішиться, як тільки Лео закінчить зніматися у База Лурмана в «Великому Гетсбі», - пише www.kino.open.ua
Помилковий заголовок — Cnelsz ЦИ phj,bnm p LsRfghsj rskkthf s vfqcnhf uhb d Uj

4 Жовтня, 18:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор