Настільна версія
мова | язык

Серце Андрія Князя знову вільне!

1 Березня, 00:10

Поділитися:

Зуслужений артист України Андрій Князь після новорічних свят та душевних переживань поринув у роботу!

В кінці минулого року співак Андрій Князь розірвав тривалі стосунки із коханою дівчиною. Тоді друзі артиста побоювались, що душевні переживання можуть завадити його роботі, адже їх стосунки тривали досить довго і закінчились досить несподівано, незважаючи на плани пари разом відсвяткувати новорічні та різдвяні свята. 

«Ми планували поїздку в одну із теплих країн, проте, на жаль, не склалося…  Звісно, мені було дуже боляче, адже я щиро її кохав, познайомив з батьками, та навіть замислювався над одруженням», - розповідає Андрій. Причиною розлуки, за словами співака, стало те, що дівчина не була готова до серйозних стосунків: «Вона ще молода і їй хочеться погуляти, - саме так вона заявила мені, коли я їй освідчився. До того ж, у наші стосунки втрутилась її мама. Тобто усе було, як у мексиканських серіалах», - згадує співак. 

Проте найкращою розрадою для артиста стала робота.  Андрій майже місяць «жив» на студії і в результаті записав аж десять нових пісень, і до кінця 2011 року у світ вийде новий альбом. На одну із пісень Андрій уже відзняв відеокліп. Пісню «Ветер» Князю написав молодий, талановитий співак і автор Вадим Кочетков, а режисером кліпу став співак та продюсер Захар. Зйомки відбулися в Карпатах, неподалік власного маєтку Князя.  

- Зараз я весь у роботі, - розповідає Князь. - Відзнявши кліп на пісню «Ветер», я продовжую творити, саме зараз в роботі пісня «А на Україні», автором якої є відомий композитор Ніколо. А щодо амурних справ… Моє серце зараз відкрите для стосунків!
Помилковий заголовок — Cthwt Fylhsz Ryzpz pyjde dskmyt!
1 Березня, 00:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван