Настільна версія
мова | язык

Роббі Вільямс дозрів до батьківства

4 Жовтня, 22:41

Поділитися:

Британський співак Роббі Вільямс та його дружина акторка Айда Філд нарешті зібралися завести дітей. Вони навіть вже обрали імена для майбутніх нащадків.

Поповнити свою родину дітлахами подружжя планує вже наступного року, пише "Contact Music" із посиланням на "The Times Magazine".

"Вона хоче футбольну команду Я хочу двох. Хлопчика та дівчинку", - зізнався співак.

"Ми назвемо їх Вуді та Сонні. Круто, так? Вона хоче почати вже зараз. Але я щойно повернувся з туру", - розповів Роббі.

За словами виконавця, практикуватися у зачатті пара почне після Різдва.

Виявляється, 37-річний Вільямс радіє, що дочекався того віку, коли він зможе стати кращим батьком, ніж міг би бути раніше.

"Я чекав, коли мені буде добре "за тридцять" і робив те, що мені було потрібно. Я дожив до нині без дітей. Але зараз я став дорослішим, більш зрілим, тож діти з'являться", - поділився Роббі.

Учасник гурту "Take That" зізнався, що мав проблеми, пов’язані з однією жінкою з минулого. Роббі турбувався, що обманюватиме Айду. Однак після п’яти років спільного життя, він впевнений, що їхній зв'язок дуже міцний

"Весь шлях після двадцяти років я хотів, аби хтось виправив мене. Тоді я хотів няньку, але я не знаходив", - зізнався музикант.

На питання, чи хороший він чоловік, Вільямс відповів, що найбільше боявся зраджувати дружину. Втім, він цього не робить, і це головне.

Нагадаємо, півроку тому співак говорив, що діти його лякають. Втім, артист визнавав, що діти вилікують його від егоїзму. До того ж дружина Роббі ставила йому ультиматуми та навіть примусила кинути палити.
Помилковий заголовок — Hj,,s Dskmzvc ljphsd lj ,fnmrsdcndf

4 Жовтня, 22:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин