Настільна версія
мова | язык

Корольова бореться зі страшною хворобою

4 Жовтня, 22:50

Поділитися:

Російській співачці Наталці Корольовій лікарі поставили невтішний діагноз. Якщо зірка не стежитиме за здоров'ям, її організм зжиратиме сам себе.

Наташа ніколи не відрізнялася добрим станом здоров'ям, пишуть "Тайны звёзд".

"Це повний пи...ць! Правильно бабуся казала: "Хочеш жити спокійно - не ходи до лікарів!" Ось що тепер робити? Місце на кладовищі займати?" - ридала на плечі у чоловіка Наталка, почувши діагноз.

Виявляється, Корольова з 25 років страждає на алергію.

"Ну що робити? Почхаю, покашляю і ... живу далі", - каже співачка.

Але з кожним роком терпіти хворобу ставало все важче. І співачка звернулася до лікарів. Результати аналізів приголомшили Корольову.

"…У вас не проста алергія. Ваша слизова оболонка гіпертрофована. Навіть у спокійний час, коли немає алергенів, це спричиняє важкість дихання. У вас - не просто нежить і застуда, а серйозне порушення імунітету", - оголосив погану новину лікар.

"Простіше кажучи, у вашому організмі почнуть вироблятися клітини-вбивці. Вони руйнуватимуть здорові тканини - ваш організм почне поїдати себе сам!"- остаточно "добив" лікар Наталю.

Шокованій співачці прописали дієту. Їй заборонили вживати смажене, копчене, солодке та продукти, що містять алергени. Також Корольовій наказали займатися спортом, аби зміцнити імунітет.

Втім, зірці дуже важко дотримуватися порад спеціалістів, адже її життя передбачає постійні переїзди та ненормований графік. До того ж, Наталя ніколи не відрізнялась особливою любов'ю до спортивних навантажень.

Однак, як зазначає видання, Корольова декілька місяців старанно вела здорове життя. Співачка помітно посвіжішала, лікарі були нею задоволені.

"Будете продовжувати так само, проживете до 80-ти років!" - пообіцяли Наталці медики.

Нагадаємо, нещодавно чоловік Корольової Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, примусив жінку сісти на сувору дієту, аби скинути зайву вагу. Зазвичай, саме Тарзан наполягає на здоровому способі життя та стежить за формами своєї дружини.
Помилковий заголовок — Rjhjkmjdf ,jhtnmcz ps cnhfiyj. [djhj,j.

4 Жовтня, 22:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон