Настільна версія
мова | язык

Сукня Мідлтон привернула 600 тис. осіб

5 Жовтня, 18:44

Поділитися:

Весільна сукня Кейт Мідлтон від Alexander McQueen, в якому вона сказала "так" принцу Вільяму під склепіннями Вестмінстерського абатства, було вирішено виставити на загальний огляд на початку літа.Експозиція була відкрита в Букінгемському палаці з 23 липня по 3 жовтня.

Першими подивитися на виставку прийшли сама Кейт Мідлтон і королева Єлизавета II, яка, за словами очевидців, залишилася вкрай незадоволена побаченим. Однак це не завадило стати експозиції популярною. За два місяці подивитися на сукню прийшла рекордна кількість відвідувачів - близько 600 тис. чоловік.

Таким чином був побитий рекорд 1994 року, коли в Букінгемський палац виставку подивилися 420 тис. осіб, - повідомляє www.newsme.com.ua

"Це приголомшливо. Це просто рекорд. Нам було дуже приємно приймати в себе людей з усього світу і приємно, що виставка мала такий успіх", - розповів один з організаторів виставки.

"Кейт дуже хоче, щоб сукня залишилося в цілості так довго, як тільки це можливо. А це означає, що показувати її будуть рідко", - повідомило джерело в палаці.
Помилковий заголовок — Ceryz Vslknjy ghbdthyekf 600 nbc/ jcs,

5 Жовтня, 18:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс